Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika ProfesorNerdzik - oskarżony przez laguje7mi.

EmeryT.iVs

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @ProfesorNerdzik
Data zdarzenia: 27.02.2023, godzina 20:13
Opis zdarzenia: Witam, opłaciłem biletomat pojazdu sultan od godziny 19:16 do 20:16, a  następnie poszedłem łowić, około godziny 20:13 sprzedałem ryby by za chwilę opłacić bilet na kolejną godzinę. Po dotarciu na parking pojazdu nie było, udałem się na parking policyjny w celu odnalezienia zwiezionego przez delikwenta pojazdu. 
Dowody:

1346877358_sultannapp.thumb.png.8b923f111c596dee41cdf78aabe3c485.png
1567805248_zowione.thumb.png.0985734215e0339437dae4322240ace9.png

1259546145_sultanzpp.thumb.png.d6085abcbfff00aa0fc2d2aba0d9f977.png

Witam, jako iż jestem winny w tej skardze już się wypowiadam.

Dostałem zgłoszenie odnośnie zaparkowanego na molo pojazdu przez jednego z graczy, postanowiłem pojechać i zastałem tam glendale. Po zawiezieniu owego pojazdu wróciłem na molo w celu weryfikacji biletów parkingowych w tamtym miejscu. Znalazłem jedynie nieopłaconego Twojego Sultana, którego odcholowałem. Nie jest to moim błędem, iż system tak zadziałał i wykazał, że pojazd nie posiada ważnego biletu parkingowego. Mogę jedynie zwrócić Ci pieniądze za parking policyjny.
Oczywiście tutaj wstawiam screeny z parkomatu oraz pojazdu:
image.png
image.png

Witam, pojazd w tej sytuacji musiał opuścić strefę płatnego parkowania.
Na przyszłość, jeśli będziesz korzystał z pojazdu który ma opłacony bilet, to nie opuszczaj miejsca parkingu, dlatego iż bilet się usuwa po wyjechaniu ze strefy płatnego parkowania i trzeba opłacić go ponownie. 

Pojazd został odholowany prawidłowo. Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.