Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Śmierć burmistrza San Fierro

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

wXixUYH.png
naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Senior Reporter @siema.,  a dziś mam okazję przedstawić Wam nieszczęśliwy wypadek ówczesnego burmistrza miasta San Fierro oraz całego jego managementu.
VDgjwdI.png

Rok 2020, dnia 3 września — w samo południe burmistrz miasta San Fierro opuszcza siedzibę i udaje się na spotkanie zarządowe w Los Santos. W pierwszej kolejności udaje się na lotnisko San Fierro, skąd wyrusza w swoją ostatnią podróż. Podczas lotu, nic nie wskazywało na to, co miało się chwilę potem wydarzyć...

Celem spotkania było omówienie środków oraz dofinansowań na rzecz małych przedsiębiorców, oraz ich firm. O środki domagały się głównie małe, jak i te większe biznesy. Myjnia w Las Venturas, "Chilldogs" - budki z FastFood'em oraz manufaktura położona na obrzeżach Las Venturas. Mieli zjawić się w urzędzie miasta Los Santos, wylądować na lotnisku w tym samym mieście, niestety... Pilot, który stracił przytomność, już się nie ocknął. Cały zarząd miasta San Fierro, w który również wchodził burmistrz, zginęli na miejscu. Służby mundurowe zjawiły się parę minut po tym zdarzeniu, lecz jedyne co im zostało to wyłowić wrak samolotu. 

Gzqqb1L.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z technikiem, który zasila szeregi Los Santos Police Department.

T: Technik Policyjny  R: Redaktor

R: Przepraszam bardzo, Redakcja Prasowa Project News, mógłby Pan odpowiedzieć na parę pytań?
T: Tak, byle szybko...

R: Więc zacznijmy od początku, ile osób zginęło w tej katastrofie? Czy przyczyniły się do tego osoby trzecie?
T: Zginęło od trzynastu do czternastu osób. A co do drugiego pytania, na ten moment nie wiadomo.

R: Kto obejmie teraz pozycję w składzie zarządu miasta San Fierro?
T: 
Proszę Pana, nie jestem politykiem, tylko technikiem. Nie wiem.

R: Dziękuję za poświęcone parę minut, miłego dnia.
T: Wzajemnie.

k1AwIr0.png

swCcAe7.gif

BUCSwbS.gif

VVKMcLo.gif

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego krótkiego materiału, zapraszam do innych, treściwszych materiałów! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor:  Senior Reporter
@siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.