Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <Leszeknt>

ALFO.NSO

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GUZIU

Nick oskarżonego: Leszeknt

Powód skargi: Nadanie na siłę kary, utrudnianie rozgrywki.

Data zdarzenia: 22.02.2023

Dowody: 

[2023-02-22 22:30:35] [Output] : (401) ALFO.NSO: (141) Yacob77: possij mi chuja cioto jebana

[23:07] [2023-02-22 22:30:52] [Output] : Gracz ALFO.NSO otrzymał ostrzeżenie od Komponat., powód: Nie wysyłaj takich bindów!

[2023-02-22 22:30:52] [Output] : [2023-02-22 22:30:52] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!

[2023-02-22 22:30:52] [Output] : Powód: Nie wysyłaj takich bindów!

[2023-02-22 22:30:52] [Output] : Nadane przez: Komponat.

[2023-02-22 22:30:52] [Output] :

[23:08] [2023-02-22 22:31:06] [Output] : (192) Leszeknt: to tak

[23:08] [2023-02-22 22:31:25] [Output] : (192) Leszeknt: 2 czy 3

[23:08] [2023-02-22 22:31:49] [Output] : Gracz ALFO.NSO został wyciszony na 2 dni przez Leszeknt, powód: Wysylanie wulgarnych bindow

[2023-02-22 22:31:49] [Output] : ⓠZostałeś wyciszony na 2 dni przez Leszeknt z powodem: Wysylanie wulgarnych bindow

[23:09] [2023-02-22 22:32:11] [Output] : (192) Leszeknt: tak zwane unlucky

Opis sytuacji: To tak wchodząc na serwer wcisnełęm przypadkiem klawisz pod którym miałem wulagrnego binda i dostałem ostrzeżenie za to od supporta Komponat który stał obok mnie a 15 sekund później Leszek dał mi mute on też stał obok mnie, czyli wychodzi na to że dostałem podwójnie ukarany za jedno wykroczenie a support przesadził  dając mi tą kare i powinien za to zostać odpowiedno ukarany. Po ostatnim jego wpisie który jest widoczny w dowodach można uznać że było to w celach celowych, bądź uprzykrzających rozgrywke, gdyż już dostałem warna i dostosowałem sie do poleceń osoby nadającej.

18 godzin temu, ALFO.NSO napisał:

To tak wchodząc na serwer wcisnełęm przypadkiem klawisz pod którym miałem wulagrnego binda

Analizując twoje ostatnie ostrzeżenia i kary. Otrzymałeś 5 kar za wysyłanie wulgarnych bindów, kara nadana przeze mnie była tą szóstą.

dostałem ostrzeżenie za to od supporta Komponat który stał obok mnie a 15 sekund później Leszek dał mi mute on też stał obok mnie

Nie zauważyłem, że Komponat nadał tobie ostrzeżenie. Jednakże nie jest to twoje pierwsze takie zachowanie, dlatego postanowiłem ukarać ciebie na 2 dni. Supporter Komponat mógł nie zauważyć, że wcześniej (19.02.2023) otrzymałeś ostrzeżenie o treści: "Nie wysylamy wurganych bindow". Dlatego wystosował tobie karę w postaci ostrzeżenia. Opisując sytuację, poszedłem na spawn SF i po chwili wysłałeś wulgarnego binda więc nadałem tobie karę.

[23:09] [2023-02-22 22:32:11] [Output] : (192) Leszeknt: tak zwane unlucky 

Widzę, że nie przedstawiłeś do czego odnosiło się to zdanie... Po napisaniu tych słow: "[2023-02-22 22:31:52] [Output] : (192) Leszek*nt: znalazles sie" "[2023-02-22 22:31:57] [Output] : (192) Leszek*nt: w nieodpowiednim miejscu" "[2023-02-22 22:32:00] [Output] : (192) Leszek*nt: w nieodpowiednim czasie" Potem napisałem: "[2023-02-22 22:32:06] [Output] : (192) Leszek*nt: tak zwane unlucky". Nie wiem 

19 godzin temu, ALFO.NSO napisał:

Po ostatnim jego wpisie który jest widoczny w dowodach można uznać że było to w celach celowych, bądź uprzykrzających rozgrywke

Musiałeś w takim razie źle odebrać słowo "unlucky" (image.png.453d1acb92df39460f66edcfe9dc5abb.png) Napisałem "unlucky", ponieważ, gdy zjawiłem się na spawnie SF to ty po chwili wysłałeś wulgarnego binda. W mojej opinii słowo nie było żadną zaczepką, czy też sposobem na uprzykrzenie rozgrywki. 

Mogłeś spróbować rozwiązać ten problem w sposób konstruktywny i pokojowy pisząc apelacje od nadanej przeze mnie kary. Moja decyzja była oparta na standardach zachowania, określonych przez regulamin serwera i administracji. Zapewniam, że wszyscy gracze na serwerze są traktowani przeze mnie równo i sprawiedliwie. Chciałbym podkreślić, że podjąłem odpowiednią decyzję i przestrzegałem regulaminu serwera. 

wszystko fajnie ,  lecz kary mają miedzy sobą kilka dni roznicy , po ostatnich karach jakie otrzymałem zaprzestałem wysylania tych oto bindów , jednakże przypadkowo kliknąłem przy wbijaniu na serwer no i sie stało , a i jeszcze jedno , nie wprowadzaj mnie ani osób wyżej postawionych że miałem 5 kar zwiazanych z wulgarnymi bindami , bo miałem ich tylko dwie i pierwsza była 04-02-2023  a nastepna 19.02.2023 i trzecią karą była twoja , no nie powiesz ze była ona jedna po drugiej? bo ja tu troszke czasu miedzy nimi widze , i to nie usprawiedliwia cie do nadawania mi mute po tym gdzie dostałem warna od Komponata , i od jego interwencji bindy te nie widnieją juz u mnie w mta.

Nadanie kary przeze mnie w tym samym czasie, co otrzymałeś warna od Komponat było zbiegiem okoliczności. Nie zauważyłem, że Komponat nadał tobie ostrzeżenie, bo było to praktycznie w tym samym czasie. Sprawdzając twoje ostatnie kary nie wyświetlało mi się ostrzeżenie od Komponat. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, nie mam nic więcej do dodania.

pozwole jeszcze sobie dodać , ja rozumiem twoje działanie w przypadku gdybym po otrzymaniu Warna ładował ciągle te bindy w towarszystwie osób na spawnie dajmy na to , ale w tym przypadku odrazu sie dostosowałem do postawionego mi ostrzezenia ktory mi przypomniał o tym że mam je usunąć ponieważ po poprzedniej karze zapomnialem sobie ich usunąć lecz ich nie używałem . tylko w tym przypadku.

mineło troche czasu od nadania mi Warna, ty pojawiłeś sie dopiero po chwili obok nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.