Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym supporterem - mowmififi

kvbvs

Rekomendowane odpowiedzi

rQeEEAn.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Junior Pressman @kjvbusz Redakcji Prasowej Project News. W tym wywiadzie supporter @mowmififiopowie Wam o swojej przygodzie na serwerze. Zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @kjvbus M - @mowmififi

R: Witaj, z tej strony Junior Pressman @kjvbus z Redakcji Prasowej Project News, miałbyś czas odpowiedzieć na kilka pytań?
M:
W sumie, czemu nie.

R: No to zaczynajmy, na początek opowiedziałbyś o sobie czytelnikom?
M:
Hej, na serwerze jestem znany jako "mowmififi" na serwerze jestem stosunkowo nowy, gdyż swoją rozgrywkę zacząłem dopiero 20 września 2022 roku. Po jakimś czasie od mojej pierwszej gry na serwerze dostałem szanse w SATC od naszego ukochanego Szefa @Banan99 i tak właściwie na służbie w tej pięknej frakcji spędziłem resztę swojego czasu przed dostaniem się na supporta. Z tak mniej interesujących informacji o mnie to jestem wielkim pasjonatem kotów i historii międzywojennej Polski.

R: Bardzo ciekawe masz zainteresowania, skąd i kiedy dowiedziałeś się o MTA?
M:
Szczerze mówiąc, nie bardzo pamiętam, skąd dokładnie się dowiedziałem o MTA, ale swoją historię z ową modyfikacją do GTA zacząłem na serwerze bardzo znanej konkurencji w czerwcu 2017 roku. Od swoich pierwszych minut się zakochałem w serwerach RPG i byłem dosyć regularnym graczem aż do roku 2018, gdzie zrobiłem sobie przerwę i kompletnie zapomniałem o MTA aż do września 2022 roku. Przed dołączeniem na Projecta próbowałem swoich sił na innych serwerach, ale kompletnie mi one nie podeszły do gustu. Do dzisiaj pamiętam swój pierwszy zakup PP na PRPG i obawy, że niepotrzebnie to kupiłem, bo mi się znudzi. Jak widać, raczej się tak nie stało i nie żałuje tej decyzji.

R: Dobrze, ile posiadasz godzin przegranych na serwerze?
M:
Od września udało mi się zgromadzić już 1057 godzin.

R: Ile wynosi twój majątek na serwerze?
M:
Szczerze mówiąc, nigdy tego nie liczyłem, ale jeśli miałbym podać dokładną liczbę to 4kk.

R: To spora kwota, przedstawiłbyś swoją kolekcję pojazdów?
M:
Jestem dumnym posiadaczem Phoenixa na body, którego miałem już przed reworkiem tego auta i miałem okazje go sprzedać z fajnym zyskiem, ale stwierdziłem, że go sobie zostawię. Mam również Alphe na id oraz Fortune też na id. Do tego mogę jeszcze dodać NRG na W i sporo, ale to naprawdę sporo gruzów na id, które pokupowałem z myślą o łatwym zarobkiem w przyszłości. Jak można wywnioskować po mojej bazie pojazdów, jestem wielkim fanem aut niszowych, których nikt tak właściwie nie kupuje/nie ma. W przeszłości miałem również swojego ukochanego Slamvana, ale musiałem się z nim pożegnać, gdyż otrzymałem ofertę, której nie dało się odmówić.

R: Rozumiem, skąd ten pomysł na nick?
M:
Większość ludzi myśli, że nick wziął się od mojego imienia, ale prawda jest taka, że podczas rejestracji na PRPG słuchałem Taco Hemingwaya i akurat pojawiła się zwrotka, w której usłyszałem "fifi", więc stwierdziłem, że wymyśle coś oryginalnego i stąd się wziął mój nick.

R: Fajna historia, czy masz jakieś cele serwerowe?
M: 
Jasne, że mam! Bez celów rozgrywka mi się najzwyczajniej nudzi. Moim największym celem było zdobycie maksymalnej rangi w SATC i to było moim priorytetem przez niespełna 3 miesiące. Z moich aktualnych celów mógłbym wymienić zwiększenie swojej kolekcji niszowych aut, no i przede wszystkim piąć się po awans na Moderatora w administracji.

R: Dobrze, co cię skłoniło do napisana podania na supportera?
M:
Szczerze mówiąc, nie byłem jakoś bardzo zainteresowany rangą administracyjną od mojego początku gry na tym serwerze, ale po jakimś czasie rozgrywka się znużyła i postanowiłem szukać nowych wrażeń. W mojej decyzji w pisaniu na rangę Supportera też ogromny wpływ mieli @Curry i @Iguana, którym serdecznie dziękuje za pomoc w drożeniu się na tej randze. Dodam również, że lubię być pomocną osobą i zawsze wyciągałem dłoń w kierunku innych graczy i owa ranga pomogła mi w podejmowaniu takiego wspierania częściej.

R: To by było na tyle z moich pytań, dziękuję bardzo za poświęcony czas, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M:
Dzięki również! Pozdrawiam dobrych chłopaków z Triady, @Curry, @Testosteron, Najlepszego szefa @Banan99, odwalacza @Kamdro i @Iguana.

zLrNcgI.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Autor: Junior Pressman @kjvbus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.