Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na maka^nvd

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

Skargę przywracam ponownie

UID: 60032
Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @maka^nvd
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 24,02,2023
Dowody: [2023-02-24 18:11:46] [Output] : OG > (151) maka^nvd: SPRZEDAM Stratum 6kid set poamrancz gz, szyby Turbov5
Opis sytuacji: Gracz ogłaszał pojazd marki Stratum, że posiada turbov5 po kupnie pojazdu okazało się, że pojazd nie posiada owego turbo.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @maka^nvd

@maka^nvd 24h na wypowiedź

Witam, to prawda wystąpił błąd ale nie było to ZAMIERZONE oszustwo po prostu czysty błąd, przy pisaniu ogłoszenia pomyliłem ecu4 z turbo no zdarza się. Pewnie dało by się to wyjaśnić od razu ale kupujący zamiast napisać na dc, grze , forum ze ej słuchaj jest sprawa pomyliłeś się tu nie ma turbo tylko ecu dawaj odmianę czy coś wolał napisać skargę od buta. Niestety odmiana odpada ponieważ była to zamiana za pojazd Moonbeam z jakiś tam ID którego już nie mam. Moim zdaniem jeśli ecu 4 jest warte 40k plus tam jakaś dola a turbo 60k plus dola mogę mu dopłacić 20k bo nie widzę sensu żebym mu teraz zwracał kasę za turbo czyli 60k. 

Godzinę temu, maka^nvd napisał:

Witam, to prawda wystąpił błąd ale nie było to ZAMIERZONE oszustwo po prostu czysty błąd, przy pisaniu ogłoszenia pomyliłem ecu4 z turbo no zdarza się. Pewnie dało by się to wyjaśnić od razu ale kupujący zamiast napisać na dc, grze , forum ze ej słuchaj jest sprawa pomyliłeś się tu nie ma turbo tylko ecu dawaj odmianę czy coś wolał napisać skargę od buta. Niestety odmiana odpada ponieważ była to zamiana za pojazd Moonbeam z jakiś tam ID którego już nie mam. Moim zdaniem jeśli ecu 4 jest warte 40k plus tam jakaś dola a turbo 60k plus dola mogę mu dopłacić 20k bo nie widzę sensu żebym mu teraz zwracał kasę za turbo czyli 60k. 

Pisałem po wymianie czy oddajesz kase za ecu nie odpisywales, więc napisałem skarge. Prosze o pełny zwrot pieniędzy za Ecu inaczej się nie dogadamy.

No nie wiem czy pisałeś coś takiego w grze ja osobiście nie widziałem. Po drugie jak potrafiłeś napisać skargę to mogłeś napisać najpierw o odmianę na forum albo dc a nie. Według mnie po prostu zobaczyłeś że auto posiada ecu a nie turbo i chcesz wykorzystać mój błąd żeby zarobić kasę. I to tyle jak adm coś odpisze to sie odezwę póki co nie chce mi sie czytać twoich wypocin.

12 godzin temu, maka^nvd napisał:

No nie wiem czy pisałeś coś takiego w grze ja osobiście nie widziałem. Po drugie jak potrafiłeś napisać skargę to mogłeś napisać najpierw o odmianę na forum albo dc a nie. Według mnie po prostu zobaczyłeś że auto posiada ecu a nie turbo i chcesz wykorzystać mój błąd żeby zarobić kasę. I to tyle jak adm coś odpisze to sie odezwę póki co nie chce mi sie czytać twoich wypocin.

Odmiana nie whodzi w gre😉

To, że była to Twoja pomyłka nie oznacza, że nikt na tym nie ucierpiał. W związku z brakiem danej części w tym przypadku Turbo v5 zapłacisz 60.000$ na konto Adm.RCON (koszt montażu części, pieniądze trafią na konto ARCON ze względu na sprzedaż pojazdu przez autora skargi). Posiadasz wystarczająco gotówki, aby przelać ją na konto ARCON, przelew wykonaj poprzez bank w Los Santos (30077 UID), czas na wykonanie wyznaczam do 23.03.2023r. 23:59

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.