Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z xanny

Puffy

Rekomendowane odpowiedzi

HmGzRAQ.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @Maras. z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z graczem @xanny. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

Gzqqb1L.png

M: Trainee @Maras. | X: Gracz @xanny

M: Uszanowanko, z tej strony Trainee @Maras. z Redakcji Project News. Moim dzisiejszym gościem jest gracz @xanny, witaj.
X: Cześć!

M: Na początek chciałbym, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom. Opowiedz nam trochę o sobie.
X: Dobrze, na imię mi Kacper, w tym roku będę miał 18 lat. Chodzę do technikum o profilu eksploatacji portów i terminali, interesuję się kryminologią, muzyką, sztuką oraz służbami mundurowymi.

M: Wspomniałeś o eksploatacji portów i terminali, masz zamiar rozwijać się w tym kierunku?
X: Tak, jednakże to nie jest to, co lubię i sprawia mi radość. Ten kierunek to plan B, jeżeli mój plan A nie wypali, tzn. mam zamiar udać się w przyszłości na studia kryminologiczne, by w późniejszym czasie wstąpić do policji i mieć z tego większe profity. Eksploatacja portów i terminali, nie jest też jakaś super zła, lecz to nie to, co mnie interesuje.

M: Jasne, Powiedziałeś nam, że twoimi zainteresowaniem jest również muzyka. Jaki typ utworów najczęściej słuchasz?
X: Moim ulubionym gatunkiem jest rock, pop, metal, heavy metal oraz death metal, na ogół słucham wszystkiego, lecz właśnie ostatnio na mojej liście przeważa Maneskin oraz Kxllswxtch.

M: Ciekawie, w takim razie przejdźmy do MTA. Jak zacząłeś rozgrywkę na owej platformie?
X: Na MTA jestem już od 2017 roku, początkowo grałem na jakimś polskim freeroamie, niczego nieświadomy, że istnieją serwery typu RPG, od dziecka zawsze chciałem spróbować zagrać w „GTA SA Multiplayer”, dlatego iż oglądałem serie „Życie w Las Venturas” od Youtubera o nicku Marcin4007. Później natomiast od kolegów dowiedziałem o serwerze, który utrzymuje się na scenie MTA do dziś i jest on topowym serwerem na scenie tej platformy. Grałem tam bardzo długi czas, a gdy nie miałem chęci do grania tam, zacząłem na już nieżyjącym serwerze InsideMTA, tam miałem swojego pierwszego Greenwooda na serwerze. Serwer postał dość krótko i jak już nie żył, to przeniosłem się z powrotem na pierwszy serwer, na którym przyszło mi grać, tam siedziałem do Września ubiegłego roku. Postanowiłem jednak zmienić swoją rozgrywkę na ProjectRPG, ze względu, że dostałem się do frakcji San Andreas Police Department, w której jestem do dziś i na tę chwilę gram tu do tej chwili, a na jak długo to się okaże.

M: Fascynująca historia. Od jakiego czasu grasz na Project RPG?
X: Konto mam założone od 2020, lecz wtedy założyłem je stricte pod niskie UID, później w 2021 udało mi się dostać do SAPD, lecz z wynikiem negatywnym oblałem egzamin i postanowiłem zrobić sobie kolejną długą przerwę od serwera. Od Września ubiegłego roku gram tu cały czas aktywnie i nabiłem już 641 godzin na serwerze.

M: Rozumiem, Chciałbym Cię spytać o majątek na serwerze, który dotychczas zebrałeś. Ile tego tak naprawkę masz?
X: Mój majątek wyceniam na 1,4kk - 1,5kk, mam Sultana PFT, Savanne na lampionach, hydraulice, ogólnie pod doniczkę. Mam również Bazę organizacji Caligula's Palace LV, skromną gotówkę i jeszcze jakiegoś klocka. Nie mogę zapomnieć o moich pierwszy autach na serwerze, jakimi są na przykład Sadler na czterocyfrowym ID.

AjHMV9E.png

M: Wspomniałeś o frakcji SAPD. Na jakim stopniu się znajdujesz?
X: We frakcji jestem aktualnie na stopniu Sergeant II oraz w dywizji Highway Patrol na stopniu Lieutenant.

M: Podoba Ci się ta frakcja? Opowiedz nam trochę o niej.
X: Oczywiście, że się podoba. Frakcja SAPD, głównie polega na łapaniu graczy za łamanie KRD, prowadzimy wszelakie zatrzymania czy pościgi za takim delikwentem. Dodatkowo raz na jakiś czas odgrywamy RP wszelakiego rodzaju, kierujemy ruchem drogowym, uczestniczymy w zabezpieczaniu terenu i mamy wiele różnorakich radiowozów, którymi świetnie się prowadzi.

M: W swojej poprzedniej odpowiedzi napisałeś, że jesteś w dywizji Highway Patrol. Mógłbyś opisać ową strukturę?
X: Highway Patrol, czyli najlepsza dywizja w PD, wyróżnia się na tle innych. Jestem jednostką przeznaczoną do pościgów za pojazdami, to my dowodzimy w takowym pościgu i do tego mamy specjalne radiowozy, które są szybsze od zwyczajnych wozów PD, dodatkowo jesteśmy w innym umundurowaniu. Ogólnie jednym słowem szefowie

nkGquPp.png

M: Wspaniałe, przejdźmy do następnego pytania. Jesteś członkiem jakiegoś biznesu?
X: Oczywiście, jest nią Redakcja Project News.

M: Czym zajmuje się ten biznes?
X: Redakcja jak sama nazwa wskazuję, zajmuję się pisaniem artykułów prasowych, relacji z różnorakich wydarzeń czy też wywiadów z różnymi personami serwera. Oprócz tego robimy comiesięczne gazetki czy plebiscyty, nasz biznes zajmuję się głównie forum.

M: Jak zaczęła się twoja przygoda z tą Redakcją?
X: Moja przygoda z Redakcją zaczęła się od tego, iż na topowym serwerze, byłem w podobnej tego typu Redakcji i uważam, że jest to po części moje hobby. Kiedy przeszedłem na ProjectRPG, od zawsze chciałem przynależeć do owego biznesu.

M: Na jakiej randze aktualnie się utrzymujesz?
X: Senior Pressman, dodatkowo pełnie funkcję szkoleniowca, egzaminatora oraz robię jako korekta.

M: Podoba Ci się ta struktura?
X: Oczywiście, że tak. Jestem w tym biznesie już niedługo 5 miesięcy i chce w nim być do końca mojej gry na serwerze. Chce tu osiągnąć jak najwięcej i staram się do tego dążyć. Atmosfera jest tu naprawdę znakomita, Zarząd Redakcji szybko niweluje osoby, które burzą harmonie w biznesie i zapewniają bardzo dużo dóbr w postaci rang, plusów czy też oferują bardzo dużo pieniędzy i pojazdów.

M: Niesamowite, a teraz zmieńmy temat. Jesteś członkiem jakiejś organizacji?
X: Jestem Liderem organizacji The Crips.

M: Jak idzie ci prowadzenie tej organizacji?
X: Organizacja ma zaledwie miesiąc, rozwija się dość szybko, lecz to nie o to chodzi. Mnie zależy na atmosferze, która ma tam panować i ludziach.

M: Dobrze, to wszystkie pytania, jakie dla Ciebie przygotowałem. Dziękuje za poświęcony mi czas i za chęć odpowiadania na pytania! Do zobaczenia!
X: Dziękuje również i nie ma problemu.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie tego materiału do końca. Widzimy się w następnych tematach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Wywiad: Trainee @Maras.

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Reporter @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.