Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na J.o.K.e.R, Finamit

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @J.o.K.e.R, @Finamit
Powód skargi: Nie słuszne nadanie kary(joker), celowe nie dawanie kar(finamit)
Data zdarzenia: 23,02,2023
Dowody: ⓘ Zostałeś wyciszony na 1 godzinę przez J.o.K.e.R z powodem: Ochłoń i nie wyzywaj.

[2023-02-23 20:57:51] [Output] : << [174] frendzel: i chuj ci do tego co?,

[2023-02-23 20:58:04] [Output] : ✔ Supporter Finamit przyjął twoje zgłoszenie!

[2023-02-23 21:00:37] [Output] : << [20] Finamit: za jedno słowo?

Opis sytuacji: Supporter Finamit nie nadaje się na to stanowisko, ponieważ nie potrafi nadać prostej kary odwalaczowi serwerowmu, który posiada dużo ilość kar brak warna i muta, po czym ja dostałem muta od @J.o.K.e.Rmuta za niewinność bez żadnego warna, nie miałem żadnej kary i on mi zaburzył niekaralność.

Witam, skoro jest na mnie skarga to się wypowiem. Warna nie nadałem ponieważ uznałem że za jedno słowo nie ma sensu dać ostrzeżenia, jednak z perspektywy czasu widzę że mogłem na to zareagować w inny sposób. Jedyne co teraz mogę zrobić to przeprosić ciebie jak i Adm. RCON za brak odpowiedniej reakcji mimo że było to jedno słowo.

10 minut temu, Finamit napisał:

Witam, skoro jest na mnie skarga to się wypowiem. Warna nie nadałem ponieważ uznałem że za jedno słowo nie ma sensu dać ostrzeżenia, jednak z perspektywy czasu widzę że mogłem na to zareagować w inny sposób. Jedyne co teraz mogę zrobić to przeprosić ciebie jak i Adm. RCON za brak odpowiedniej reakcji mimo że było to jedno słowo.

To dlaczego ja dostałem muta za nic a on za przekleństwo nie ma warna nawet.

Ad. 1. W wiadomości prywatnej było zwykłe przekleństwo, w żaden sposób nie będące wyzwiskiem lub jakąkolwiek obelgą w Twoją stronę. Po prostu niekulturalna odpowiedź, nie jest to aż tak rażącym łamaniem regulaminu. 

Ad. 2. Masz bardzo dużą ilość ostrzeżeń na koncie, więc jak najbardziej Supporter mógł nadać karę. Po sprawdzeniu logów nie widzę, aby miały miejsce wyzwiska z Twoich wiadomości, więc proszę o podesłanie dowodów przez @J.o.K.e.R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.