Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na - czeslawmuwi

wr3dnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @czeslawmuwi
Data zdarzenia: 23.02.2023 dosłownie przed chwilą
Opis zdarzenia: Przyjechałem na spawn San Fierro swoim pojazdem Schafter i jak wczoraj stałem sobie kulturalnie na miejscu dla uberów, nikomu nie wadząc, co widać na nagraniu, a pracownik przyszedł się popisać i założył blokadę na koło.. na koniec odholował mi pojazd, nie wiadomo z jakiego powodu, ponieważ stałem tam wczoraj cały dzień w obecności supporterów/moderatorów i innych pracowników frakcji SARA czekając na potencjalnych pasażerów i nikt mi nie zwrócił ani razu uwagi, dlatego uważam, że pracownik nadużył swoich praw tym bardziej że odkąd tu gram nigdy nikt nie miał problemu z graczami stojącymi poza pojazdami w tamtym miejscu.. a w godzinach szczytu masa osób tak robi. 
Dowody: 

image.png.0febca06afd1a216560ecf0113e34b88.png

https://medal.tv/games/gta-sa/clips/WB1s4op61p7FW/d1337gO9uR6p?invite=cr-MSxEOHksMTYxMjE2MDYyLA

Skarga jest na mnie więc pozwolę się wypowiedzieć.

Inspektor czeslawmuwi z Road Assistance.

Cześć, Twój pojazd został odholowany w związku z powyższą sytuacją, a mianowicie. Stojąc w w miejscu dla ubrerów musisz być w pojeździe, gdy znajdujesz się poza pojazdem tj. na jego dachu, nie pełnisz usług uber. Dlatego też twój samochód został odholowany, wcześniej pytając się Ciebie czy wsiądziesz. Nie uczyniłeś tego więc postanowiłem założyć blokadę i udać się w kierunku parkingu policyjnego. Poniżej zamieszczam SSa z odholowania pojazdu.

Spoiler

mta-screen_2023-02-23_12-16-30.thumb.png.45c9c83daf57483523c6ba91c348d414.png

Miłej reszty dnia.

To zrób to samo z każdym uberującym na serwerze, bo w szczycie większość osób tam stoi i nigdzie nie jest wspomniane, że uberując muszę przebywać w pojeździe.. a też nie jest zabronione przebywanie na nim. Nawet w ostatnim czasie przejechało tu kilku pracowników SARA i nikt nie zrobił nic z 3 pojazdami w tym moim stojącymi tak samo jak na nagraniu. 
Także nadal uważam, że nadużyłeś swoich uprawnień.

Pracownik upomniał ciebie, byś wsiadł do pojazdu i zaparkował pojazd na miejscu parkingowym ty tego nie zrobiłeś i olałeś pracownika. Jedynie do czego mogę się przyczepić to do tej odzywki na voice ze strony pracownika która nie powinna mieć miejsca. Pracownik otrzymuje upomnienie, skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.