Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Skipper0*nvd

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51240
Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: Skipper0*nvd
Powód skargi: Sprzedaż auta wziętego w raty i nie spłacenie ich.
Data zdarzenia: 21 luty 2023
Dowody: wrzucam ss umowy, oraz ssa że gracz nie posiada już sultana (33074) w bazie pojazdów.image.thumb.png.90e16f34bdd8daa4e06c0e7548af9807.png
Opis sytuacji: Gracz sprzedał pojazd który wziął ode mnie w raty (comet + 420k), zapewne nie pisałbym skargi gdyby nie to że po sprzedaniu pojazdu gracz zablokował mnie na discordzie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.thumb.png.434fae6a8de1dc5bfbb2e70efe313459.png

mta-screen_2023-02-21_15-15-02.png

Teraz, lemonlambo.at napisał:

Zostałem już odblokowany, jednak do złamania regulaminu mimo wszystko doszło tak więc czekam na rozpatrzenie skargi. image.thumb.png.fb58d46bf25a7de779c110f4766604bc.png

Sam sie na to zgodziłeś żebym sprzedał auto xD nie rozumiem po co to piszesz na pw ci pisałem nawet że sprzedaje, pozatem administracja ma logi może sprawdzić.

4 minuty temu, Skipper0^nvd napisał:

Sam sie na to zgodziłeś żebym sprzedał auto xD nie rozumiem po co to piszesz na pw ci pisałem nawet że sprzedaje, pozatem administracja ma logi może sprawdzić.

Tak jak napisałem:

1 godzinę temu, lemonlambo.at napisał:

Opis sytuacji: Gracz sprzedał pojazd który wziął ode mnie w raty (comet + 420k), zapewne nie pisałbym skargi gdyby nie to że po sprzedaniu pojazdu gracz zablokował mnie na discordzie.

Poza tym o sprzedaży dowiedziałem się właściwie po fakcie i gdyby nie to że o to zapytałem to bym dalej nie wiedział.

Nie rozumiesz o co mi chodzi, dostajesz kredyt na 420k ustalamy termin tu nie ma problemu. Problem pojawia się gdy mnie blokujesz na dsc, mam prawo mieć obawy co do odzyskania kaski jeśli dana osoba urywa ze mną kontakt tuż po spieniężeniu pojazdu.

2 minuty temu, lemonlambo.at napisał:

Nie rozumiesz o co mi chodzi, dostajesz kredyt na 420k ustalamy termin tu nie ma problemu. Problem pojawia się gdy mnie blokujesz na dsc, mam prawo mieć obawy co do odzyskania kaski jeśli dana osoba urywa ze mną kontakt tuż po spieniężeniu pojazdu.

Nie wiem ty nie potrafisz czytać? Nie zablokowałem cie na żadnym discordzie 

To nie mój problem ze nie mogłeś pisać, gdybym cie zablokowal byś miał napisane dokładnie 

W dniu 22.02.2023 o 22:38, lemonlambo.at napisał:

Zostałem już odblokowany, jednak do złamania regulaminu mimo wszystko doszło tak więc czekam na rozpatrzenie skargi. image.thumb.png.fb58d46bf25a7de779c110f4766604bc.png

@lemonlambo.at z tego co widzę to gracz ma jeszcze czas na spłatę pieniędzy. Więc moja propozycja aby poczekać na spłatę pieniędzy przez gracza. 

2 godziny temu, Toya napisał:

@lemonlambo.at z tego co widzę to gracz ma jeszcze czas na spłatę pieniędzy. Więc moja propozycja aby poczekać na spłatę pieniędzy przez gracza. 

Tak jak pisałem wyżej, jeśli gracz chwilkę po sprzedaży auta blokuje mnie na dsc to mam podstawy do myślenia że tych pieniędzy nie odzyskam. Ja jestem za tym aby pieniądze oddał mi jak najszybciej. Poza tym jeśli okaże się że moje obawy były słuszne bo gracz np przed terminem oddania pieniędzy sprzeda je poza serwerem, to kto wtedy odda mi te pieniądze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.