Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yellowpreston

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: yellowpreston
Powód skargi: Sprzedaż pojazdu po zawyżonej cenie.
Data zdarzenia: 21.02.2023
Dowody: https://imgur.com/a/r50zOXQ
Opis sytuacji: Gracz o nicku yellowpreston sprzedał mi pojazd marki Fortune po zawyżonej cenie, dowiedziałem się, że podlega to karze a gracz nie chce dojść do porozumienia. Zawierając transakcje nie byłem świadomy realnej wartości pojazdu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/m6Inoek

Cześć! Jako Iz jest, na mnie skarga to się wypowiem, sprzedałem ci ta Fortunę 240SX, bo chciałeś i jak widać w logach wręcz błagałeś dostałem za nią offke 155k od gracza którego nicku do końca nie pamiętam, oferta została przez ciebie przebita do 161k a ja zapytałem się czy 164k jest odpowiednie zgodziłeś się na te oto propozycje dlatego postanowiłem ci ja sprzedać jak widać sam nie do końca chciałem ja sprzedawac, lecz sprzedałem ci. według mnie skarga jest bez sensu, bo sam przebiłeś te oto ofertę a teraz piszesz skargę, ze to moja wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.