Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SprytsBeng

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na SprytsBeng

UID: 27379

Login: mientos.

Nick oskarżonego: SprytsBeng

Powód skargi: Wprowadzenie administracji RCON w błąd na DISCORD

Data zdarzenia: 21.02.2023

Dowody:https://www.tiktok.com/@nina.tiktok631?_t=8a31Oao0wfG&_r=1 to jest pani, której mam profilowe na discord.

Spoiler

Opis sytuacji: Dzisiaj wieczorem prowadziłem rozmowę na serwerze discord gdzie w pewnym momencie wszedł gracz z twarzą gracza na profilowym i SprytsBeng go zgłosił jak i również mnie za to, że rzekomo posiadam zdjęcie jego cioci na profilowym. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Screenshot_2023-02-21-01-00-25-413_com.discord.jpg

Screenshot_2023-02-21-01-00-22-192_com.discord.jpg

IMG_20230221_005426.jpg

@Szakal_, już odpowiadam.
@mientos., co to za TikTok? Co mi tutaj wysyłasz. Co? Co to za osoba? Czemu trollujesz? Nie znam tej osoby z tego TikToka.
Jakie wprowadzanie administracji RCON w błąd? Kiedy? Gdzie?
@Zebra podczas kolejnych ''zamieszek'' do mnie na Discordzie ProjectRPG (teraz po wynikach na supportera) - nagle napisała do mnie PRYWATNIE kogo Ty masz na awatarze.
Ja jej w kilkanaście sekund (od razu) udzieliłem szybkiej odpowiedzi na 1-dno zdanie i od razu ona miała odpowiedź ku temu. I podjęła kroki i zbanowała Cię. Od razu zbanowała Cię jak mnie zapytała na privie Discordzie. 
Ja pokażę dowód.
Proszę. Oto dowód (zamazane dane osobowe i zdjęcie, jest tylko 1-sza literka imienia tej osoby), bo ja szanuje prawo w Polsce aka ''RODO''. Nie tak jak @mientos..
Dowód ku temu:
R3beJFs.png
Jest to moja ciocia, która mieszka po 2-giej stronie Jastrzębia-Zdroju.
A tak się wczoraj 20.02.2023 złożyło, że tym razem po wynikach na Supportera - na Discordzie ProjectRPG - nastąpiły znowu ''zamieszki'', ''mordowania'', ''mordy'' do mnie/mojej osoby.
Informowałem administrację po przez mojego Discorda ''Tobiaszolandia ''techniczna'' | V2'' o tym, bo dużo z administracji z ProjectRPG jest na moim prywatnym serwerze Discordowskim.
Ale już z ogłoszeń to usunąłem i jest to w logach.
@Szakal_ też jest na moim serwerze Discordowskim. Może sobie to sprawdzić.
To już jest tak zwany: Stalking, prześladowanie, nękanie. Co jeszcze? Wiele rzeczy.
I Ty śmiesz skargę pisać?
Jak byś miał awatar max dzień-dwa, to bym miał to jeszcze w dupie. A Ty to miałeś aż tyle czasu. Jeszcze z kilka razy Cię prosiłem o wykasowanie tego awataru. A Ty to miałeś w dupie, JAWNIE SIĘ Z TEGO ŚMIAŁEŚ.
Jeszcze RCON @Volenir się o tym wypowiedział na Discordzie ProjectRPG. Polecam sprawdzić jego jedyną wypowiedź o tym.
Jeszcze aktywnie, jawnie uczestniczyłeś na Discordzie ProjectRPG każdego dnia na Twoim obecnym awatarze (moja ciocia).
I tak się złożyło, że uczestniczyłeś w ''zamieszkach'' na mnie/na mojej osobie na Discordzie ProjectRPG.
A byłem tak wnerwiony, że szok, że znowu się nie dostałem na Supportera. Sam widziałeś. I wdarłeś mi się akurat podczas ''zamieszek''.
Po czym otrzymałeś perma, bo prosiłem o to praktycznie CAŁEJ ADMINISTRACJI.
I @Zebra ''interweniowała''. Za to jej dziękuje. 
I akurat @Zebra mi się wdarła na pomoc jako Administratorka RCON. I jeszcze Supporter @Mixsu coś próbował działać.
Zamiast napisać apelacje, wyjaśnić to z @Zebra - Ty postanowiłeś napisać skargę na mnie. Ciekawie za co.
Nic złego nie zrobiłem, ani nic.
I to ja jestem ''poszkodowany''. Nie Wy.
I to nie ja 1-szy zaczynam prowokowanie, dokuczanie, itd. Tylko Wy.
Ja siedzę cicho, by nie wzbudzić podejrzeń. Ale i tak ciula to pomaga.
Bo zawsze się ktoś taki znajdzie, który robi to, owo.
Taka planeta.
Dziś 21.02.2023 rano po 05:00 jak chciałem zrobić nagrodę dzienną - również byłem ''mordowany'' na /g + do tego przyjechali na bazę organizacji Akatsuki i w ogóle.
Tak jak by ''węszyli'' 24/7 co i jak o mnie, kiedy wchodzę na grę, w ogóle.
Akurat Supporter @ToKrawczyk wszedł na to wszystko i mi pomagał, stanął na WYSOKOŚCI ZADANIA. Za to mu dziękuje.
Polecam logi/rapsy sprawdzić z dzisiejszego dnia (21.02.2023) o serwerze ProjectRPG.
Ja mam już dość. (Tych STALKINGÓW, MORDOWAŃ, w ogóle). Tyle powiem.
Po prostu taka planeta.
Pozdrawiam: @SprytsBeng.at.

26 minut temu, SprytsBeng.at napisał:

@Zebra podczas kolejnych ''zamieszek'' do mnie na Discordzie ProjectRPG (teraz po wynikach na supportera) - nagle napisała do mnie PRYWATNIE kogo Ty masz na awatarze.
Ja jej w kilkanaście sekund (od razu) udzieliłem szybkiej odpowiedzi na 1-dno zdanie i od razu ona miała odpowiedź ku temu. I podjęła kroki i zbanowała Cię. Od razu zbanowała Cię jak mnie zapytała na privie Discordzie. 

ARCON bezpodstawnie by nie zbanowała, tyle wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.