Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza nekso

kaczorekq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 878
Login: Miko12345
Nick oskarżonego:  @N3KSO*NSQ
Powód skargi:  Były znajomy (ten gracz) pożyczyłem mu 15k żeby spłacił kolege. Po długim czasie mojej nie aktywności wruciłem na serwer i poprosiłem go o zwrot pieniędzy na discordzie a gracz odpisał ( to co teraz wyśle na zdjęciach ) image.pngimage.png
Data zdarzenia:  listopad albo grudzień nie pamięta (gracz ma screen przy mnie je robił ale teraz ich nie chce pokazać a robił je bo bał się o bana)
Dowody: można sprawdzić jego logi listopad albo grudzień z tranzakcji 
Opis sytuacji: Siedzieliśmy razem na discordzie ja i nekso (oskarżony). Potem mój kolega napisał do nekso żeby oddał mu 15k a nie miał od kogo pożyczyć i ja mu pożyczyłem i przelał je do @Klupla od  tamtej sytuacji mało grałem. I poprosiłem gracza o zwrot kasy myślem że odda ale się myliłem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b0230296f12631eaa61e5a2bb1e399c9.png

2 godziny temu, N3KSO*NSQ napisał:

Chcę dostać dowody jak dostanę że nie zapłaciłem to bez problemu o dam pieniądze

Jedynym większym przelewem do jakiego doszło między wami jest właśnie ten na 15.000$ w twoją stronę od gracza Miko12345 do Ciebie, zatem jesteś mu winien 15.000$.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.