Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XI edycja eventu Racing Club

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

Vwfbbe9.png

naTqDnE.png

Witam serdecznie Senior Pressman @xanny z Redakcji Project News! Dziś do przedstawienia mam kolejną edycję eventu Racing Club, zapraszam.

VDgjwdI.png

Dnia 19.02.2023 r. odbył się już po raz 11 event organizowany przez Racing Club. Dla niewtajemniczonych biznes ten polega w głównej mierze na wyścigach pomiędzy graczami serwera. W tej edycji ścigali się pojazdem marki Cheetah Le Manse, uczestników było 32. Dzięki frakcjom takim jak SAPDSAMDSAFD, SARA nie brakło barierek by, utworzyć tor, na którym gracze mogli wziąć udział w wyścigu. Oczywiście SATC, zajmowało się przewozem ludzi, prócz tego bardzo fajną inicjatywą z ich strony było objaśnienie drogi graczom, tzn. zebrali garstkę chętnych na przejażdżkę po trasie eventowej autobusami. Co do samego startu, znajdował się Rockshore East, a meta kończy się w Come A-Lot wszystko w mieście Las Venturas.

XGwBbve.png

OJNQMqV.png

XGwBbve.png

Dzięki uprzejmości @WiksaPiksa mam również tabelkę uczestników, którą także wam pokaże, jednakże przejdźmy teraz do nagród, które uczestnicy mogli wygrać, gdyby zajęli 1,2 oraz 3 miejsce, teraz przedstawię zwycięzców oraz premię pieniężną za poszczególne podium XI Edycji Racing Club:

1. Miejsce zajął @burmistrzhehe i wygrał 30.000$
2. Miejsce zajął @Beczkaa i wygrał 20.000$
3. Miejsce zajął @EnoNeK i wygrał 15.000$

XGwBbve.png

pMlr0Xq.png

XGwBbve.png

Teraz zaprezentuję wam wywiad, który przygotował nam Trainee @AlimentoS z graczem @veilo..

image.png

A: @AlimentoS | V: @veilo.

A: Witam, Trainee AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.
V:
 Witam serdecznie.

A: Dlaczego postanowił Pan pojawić się na dzisiejszym wydarzeniu?
V: Dowiedziałem się o tym wydarzeniu na forum serwerowym i postanowiłem przyjechać, na miejscu dowiedziałem się, że bierze udział mój stary znajomy, to tym bardziej miałem chęć przybycia tu.

A: Jak dotychczas ocenia Pan ten event? Są emocje?
V: Panie redaktorze, od samego początku są emocję.

A: Zabezpieczenia trasy na najwyższym poziomie, czy jednak czegoś brakuje?
V: Miałem okazje przejechać się po ustalonej trasie i jest naprawdę dopięte na ostatni guzik każda frakcja na najwyższym poziomie.

A: Ma Pan swojego faworyta? Komu Pan kibicuje?
V: Skłamałbym, gdybym nie wskazał mojego kolegi, ale jest dużo bardzo dobrych zawodników i właśnie chyba w tym momencie będzie on się ścigał.

A: Jak poszło Pana znajomemu? Zwyciężył w wyścigu?
V: Tak zwyciężył, bardzo się ciesze. Zaraz idę mu osobiście pogratulować.

A: Super, gratulujemy! Jak ocenia Pan dzisiejszą trasę? Została dobrze dobrana?
V: Tak oczywiście, są zakręty, mijanki bardzo dobrze to wygląda.

A: Zbliżamy się ku końcowi, chciałby Pan kogoś pozdrowić?
V: Tak jak mogę, to pozdrawiam @YourCzojs., @Arturek* oraz całą organizację Fama At Gloria.

A: Serdecznie pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i miłego kibicowania!
V: super, również dziekuję.

XGwBbve.png

Dodatkowo nasz Senior Pressman @Nikodem., przygotował wywiad z organizatorką tego wydarzenia, jak i uczestnikiem RC.

XGwBbve.png

R: @Nikodem. | W: @WiksaPiksa

R: Witam, jestem Senior Pressman @Nikodem. z Redakcji Prasowej Project News. Chciałabyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
W: 
Hej, z tej strony kierownik WiksaPiksa z Racing Club! Jasne nie ma problemu.

R: Świetnie. Jak oceniasz przebieg XI eventu RC?
W:
 Event przebiegł bez większych problemów. Zawsze staramy się stanąć na wysokości zadania, żeby wszystko przebiegło, tak jak powinno.

R: Zrozumiałem. Skąd pomysł na tę trasę?
W: Trasa była wymyślona przez jednego z członków biznesu, jednak zawsze staramy się, żeby trasy nie powtarzały się, a także była różnorodność, jeśli chodzi o miejsca i typ podłoża.

R: Czy przygotowywanie tej trasy zajęło wam dużo czasu?
W: 
Samo stworzenie trasy nie jest długo trwale, trzeba mieć pomysł. Myślę, że najwięcej czasu zajmuje rozstawienie frakcji oraz przemyślenie tego, żeby trasa nie blokowała ważnych punktów na mapie.

R: Jakie były wymagania, aby spróbować swoich sił w wyścigu?
W: 
Na naszych wyścigach jest prosta zasada wzięcia udziału, a mianowicie trzeba mieć prawo jazdy kategorii B oraz nie mieć aktywnej kary na licencje ABC. Są to jedyne warunki które, trzeba spełnić, żeby wziąć udział w evencie.

R: Czy tym razem możemy się spodziewać nagrody pocieszenia dla graczy, którzy nie dotrwali do finału?
W: 
Tym razem nie przewidzieliśmy nagrody pocieszenia dla uczestników, którzy nie dostali się do finału. Jak będzie w przyszłości, czas pokaże.

R: W najbliższym czasie planujecie większe eventy? Przykładowo event z większą ilością uczestników.
W: 
Na ten moment nie planujemy nic większego, ale przyszłość też pokaże, jak to będzie.

R: Za jak długo możemy się spodziewać kolejnego eventu?
W: 
Eventy staramy się robić regularnie raz w miesiącu, więc myślę, że ten moment nie planujemy nic większego. Natomiast przyszłość też pokaże, jak to będzie, że w marcu możecie spodziewać się kolejnej edycji wyścigów.

R: No to czekamy na następne wydarzenie. Z mojej strony to wszystko. Dziękuje za udzielenie wywiadu i do zobaczenia!
W: 
Również dziękuje i do zobaczenia!

XGwBbve.png

R: @Nikodem. | S: @siema.

R: Witam, jestem Senior Pressman @Nikodem. z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
 S: 
Witam naszych czytelników, witam Cię @Nikodem., tak nie ma problemu, odpowiem.

R: To zacznijmy od tego ,jak oceniasz przebieg dzisiejszego eventu?
S: 
Dzisiejszy event organizowany przez biznes Racing Club wypadł nie najgorzej, wszystkie frakcje oraz część biznesów włączyło się do tej akcji, mogliśmy zauważyć cały wkład naszych wielkich strażaków, holowniczych czy nawet ze strony MILICJI.

R: Co sądzisz o swoim rywalu?
S: 
Mój rywal jak później się okazało, zakończył na podium, zajął 1 miejsce. Wszystko mogło się inaczej potoczyć, gdyby nie początkowy faul start rywala, a potem moje za haczenie o latarnie...

R: Ale pech... Przejdźmy do następnego pytania. Tym razem zakończyłeś rywalizację poza podium czy jesteś zawiedziony swoim wynikiem?
S: 
Nie liczyłem na wiele, wziąłem udział, ponieważ i tak byłem obecny i miałem trochę wolnego czasu, przy okazji udało mi się ująć parę ciekawych ujęć dla redakcji, które będziecie mogli ujrzeć w tym materiale.

R: Świetnie. Jak oceniasz trasę z dzisiejszego wyścigu?
S: 
Najgorsza trasa, jaka mogła się przytrafić - wszędzie podczas wyścigu było mnóstwo latarni, które były irytujące, część a jak nie większość uczestników uderzała w nie, co dawało przewagę rywalowi. Moim zdaniem było to jakieś nieporozumienie, a organizatorzy powinni wziąć ten fakt pod uwagę przy następnym evencie i wybrać miejsce, które idealnie by się na to nadało, np. Blueberry czy Dillmore.

R: Czy w przyszłości będziesz brał udział w następnych edycjach RC?
S: 
Jak najbardziej, będę się starał brać udział w następnych edycjach RC, miło jest się pościgać z innymi, a nie tylko z frakcją PD. Jest to dobra okazja by umilić sobie czas na serwerze.

R: Z mojej strony to wszystko. Dziękuje za udzielenie wywiadu i do zobaczenia!
S: 
Także dziękuje, miłego dnia!

XGwBbve.png

Zapraszam teraz na bardzo śliczne zdjęcia z eventu, przygotował nam je nasz Junior Pressman @siema.

k1AwIr0.png

6pyEImD.gif

4O7TucE.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Autor: Senior Pressman @xanny
Wywiad z publicznością: Trainee @AlimentoS
Wywiad z organizatorem: Senior Pressman @Nikodem.
Wywiad z uczestnikiem: Senior Pressman @Nikodem.
Zdjęcia do artykułu: Junior Pressman @siema.
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.