Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza czefoo

osinluj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: osinluj
Nick oskarżonego: czefoo
Powód skargi: brak splaty dlugu
Data zdarzenia: 8.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/joyzeqf

Opis sytuacji: Sprzedalem osobie waltona na id za 60k,pierw dal 40k lecz mial czas bodajze 14/15 grudnia i dalej nie oddal ani nie odpisal.. Pisalem mu wiadomosci na forum ale dalej nic z tym nie zrobil,dalem mu nawet o wiele wiekszy czas splaty dlugu

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/gBsdBRD

Tak sprzedał mi takiego waltona ale tego samego dnia chciałem mu go oddać i odzyskać swoje pieniądze ponieważ zapytałem się potem suportera ile to auto jest warte i on mi powiedział że 20 tys a dalem mu 40 tys i zekomo miałem dac 20 tys następnego dnia a pisałem tego samego dnia ze chce zwrotu pieniędzy a ja mu oddam auto nie zgodził się poczym groził ze napisze skargę na forum ja powiedziałem ze albo mi oddaje pieniądze ja mu auto i jakby nie było sprawy nie odpisywał poczym mu odpisałem ze jestemy kwita bo ja i tak nie odzyskam pieniądzy bo on się nie zgodzi a to autko było warte 20 tys wiec powiedziałem mu ze nie dam mu tych 20 tys No i potem mi groził ze ma tam jakiś kolegów ze bede miał bana a każdy kogo się pytałem mówił nie dawaj mu tych pieniędzy bo i tak przepłaciłeś za to autko a on jeszcze chce na początku wydawał się być spoko typem ale potem okazało się że to jest oszust i ja nie jestem 1 jego przypadkiem oto moja odpowiedź proszę ja rozpatrzyć .

Pozdrawiam czefoo 😉

8 godzin temu, czefoo napisał:

Tak sprzedał mi takiego waltona ale tego samego dnia chciałem mu go oddać i odzyskać swoje pieniądze ponieważ zapytałem się potem suportera ile to auto jest warte i on mi powiedział że 20 tys a dalem mu 40 tys i zekomo miałem dac 20 tys następnego dnia a pisałem tego samego dnia ze chce zwrotu pieniędzy a ja mu oddam auto nie zgodził się poczym groził ze napisze skargę na forum ja powiedziałem ze albo mi oddaje pieniądze ja mu auto i jakby nie było sprawy nie odpisywał poczym mu odpisałem ze jestemy kwita bo ja i tak nie odzyskam pieniądzy bo on się nie zgodzi a to autko było warte 20 tys wiec powiedziałem mu ze nie dam mu tych 20 tys No i potem mi groził ze ma tam jakiś kolegów ze bede miał bana a każdy kogo się pytałem mówił nie dawaj mu tych pieniędzy bo i tak przepłaciłeś za to autko a on jeszcze chce na początku wydawał się być spoko typem ale potem okazało się że to jest oszust i ja nie jestem 1 jego przypadkiem oto moja odpowiedź proszę ja rozpatrzyć .

Pozdrawiam czefoo 😉

Co ta za bzdury gadasz ze mam jakiś kolegow i ci grożę banem XD, nic takiego nie było ani nie chciałeś odmiany. Oszust? Sprzedałem tobie normalnie auto na id, chciałeś to wziąłeś a ciebie nie wkrecalem w to ani nie mowilem twoich bzdur 

8 godzin temu, czefoo napisał:

Pozdrawiam czefoo 😉

Nawet widać po pisowni ze farmazony gada bo non stop pisze że i zmyśla jakieś bzdety. Nawet zdecydowany nie jesteś i gadasz głupoty

1 godzinę temu, osinluj napisał:

Nawet widać po pisowni ze farmazony gada bo non stop pisze że i zmyśla jakieś bzdety. Nawet zdecydowany nie jesteś i gadasz głupoty

Dobra nyq bądź o godzinie 17 na grze w mta to ci oddam te kase i zamykamy sprawę??!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.