Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PanKropeczka.

Moonbeam

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: JacekZwierzynski
Nick oskarżonego: PanKropeczka.
Powód: Nieprzestrzeganie regulaminu SATC, odmowa udzielenia podwózki ,jazda zniszczonym pojazdem podczas służby 
Dowody: https://imgur.com/a/nyIzbFj
Opis sytuacji:  Odrodziłem się na spawnie LS, chciałem aby pracownik SATC PanKropeczka. podwiózł mnie na strefę DM , napisałem mu że kurs biorę na siebie, lecz on niestety wyprosił mnie z pojazdu i zamiast mnie wybrał kolegę z organizacji. Dodam również, że kursował on zniszczonym pojazdem, gdzie jego obowiązkiem jest jak najszybsza naprawa pojazdu.

Witam, jechałem z kuriera na moście doszło do kolizji przez co taksówka była na dachu, jechałem ją w stronę mechanika obok bazy satc, na drogę wybiegł mi gracz który odrazu wsiadł do pojazdu, klient mi napisał w wiadomości prywatnej że nie chce z tobą jechać, więc musiałem ci odmówić kursu ze względu na to że klient nie chciał jechać z tobą. Mam nadzieję że wszystko wytłumaczyłem.

jak nie są wystarczające? widać dokładnie jak jeden chłop pisze wysadź go i wsiada inny z tej samej organizacji co on

18 godzin temu, PanKropeczka. napisał:

Witam, jechałem z kuriera na moście doszło do kolizji przez co taksówka była na dachu, jechałem ją w stronę mechanika obok bazy satc, na drogę wybiegł mi gracz który odrazu wsiadł do pojazdu, klient mi napisał w wiadomości prywatnej że nie chce z tobą jechać, więc musiałem ci odmówić kursu ze względu na to że klient nie chciał jechać z tobą. Mam nadzieję że wszystko wytłumaczyłem.

woziłeś ich tak ciągle, dojeżdżałeś do dma i wracałeś na spawn, farmazon

Godzinę temu, JacekZwierzynski napisał:

jak nie są wystarczające? widać dokładnie jak jeden chłop pisze wysadź go i wsiada inny z tej samej organizacji co on

Klient wsiada to go wiozę w docelowe miejsce, nie rozumiem twojego toku myślenia.

3 godziny temu, JacekZwierzynski napisał:

Są nie wystarczające z tego względu, że na nagraniu widać, jak gracz Bedi siedzi już w taksówce, co za tym idzie on ma prawo wyprosić inne osoby z taksówki, jeżeli nie chce aby z nim jechały. Jeżeli woził ich tak ciągle to musisz mieć na to dowody.
Co do samego uszkodzenia to jestem w stanie uwierzyć pracownikowi, aczkolwiek na przyszłość staraj się przed zabraniem klienta naprawić pojazd. @PanKropeczka.

Ze względu na niewystarczające dowody skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.