Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szymon4325

Wrzoch

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 42319

Login: DawSek

Nick okarżonego: @Szymon4325

Powód skargi: Nie zapłacenie za zatankowanie i naprawienie pojazdu organizacji.

Data zdarzenia: 18 lutego 2023

Dowody: poniżej

Opis sytuacji:  Sprowadziłem pojazd na bazę organizacji, ponieważ @Szymon4325 go porzucił i nie chce oddać pieniędzy za zatankowanie i naprawienie, bo twierdzi że nie mam dowodów

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: poniżej

mta-screen_2023-02-18_18-37-44.png

mta-screen_2023-02-18_18-37-52.png

mta-screen_2023-02-18_18-38-37.png

image.png

Witam. Sytuacja z graczem @Szymon4325wygląda tak, że został wydalony z organizacji za niestosowanie się do regulaminu organizacji. Po wydaleniu go wszedł na kanał głosowy z pretensjami, dlaczego został wydalony i że mamy oddać mu wstępne. Wstępnego i tak nie zapłacił także chciał sprowokować ludzi. Co do pojazdów, to wyglądało to tak, że brał 2 pojazdy, po czym je zostawiał i jeździł innym. Rozbawiło mnie to, że jeden samochód innego gracza chciał dla jaj sprzedać. Także jestem ciekaw co wyjdzie dalej z tą sytuacją.

Pozdrawiam.

13 godzin temu, Tubas napisał:

@DawSek posiadasz więcej dowodów w tej sprawie? Pojazdem faktycznie kierował oskarżony, lecz nie widać uszkodzeń z przodu pojazdu

Tak, dowody są na 3 screenie, jeśli one nie wystarczają to już trudno, sprawa była dawno i nie mam już screenów z tamtego okresu.

6 godzin temu, DawSek napisał:

Tak, dowody są na 3 screenie, jeśli one nie wystarczają to już trudno, sprawa była dawno i nie mam już screenów z tamtego okresu.

Chodzi o dowód, który przedstawia zniszczenia z przodu pojazdu. Jeżeli nie masz nic więcej to pozostaje tylko kwestia paliwa. @Szymon4325 zwróć dla gracza 92$ za tankowanie. Czas na wykonanie wyznaczam do 27.03.2023r. Przelew możesz wykonać poprzez bank w Los Santos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.