Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Tajemnica Lil' Probe Inn w Fort Carson

Nikson.cj

Rekomendowane odpowiedzi

xP8AilB.png

naTqDnE.png

Witam serdecznie! Z tej strony Trainee @Nikson.cj z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiejszego dnia przygotowałem dla was artykuł opisujący tajemnicze miejsce zwane Lil' Probe Inn w Fort Carson. Zapraszam serdecznie do czytania.

VDgjwdI.png

Lil' Probe Inn to fikcyjne miejsce z gry Grand Theft Auto: San Andreas, które znajduje się na obszarze o nazwie Bone County. Lokalizacje jego jest na pustyni, w pobliżu tajemniczego obszaru o nazwie Area 69, co powoduje, że jest powiązane z teoriami spiskowymi i zjawiskami pozaziemskimi.

KjnXuqN.png

f12gLFb.png

Budynek Lil' Probe Inn to mały, drewniany motyw przewodni, który kojarzy się z amerykańskim stylem kempingowym. Wewnątrz znajduje się bar z czerwonymi krzesłami i stołami, a także kilka automatów do gier. Na ścianie wiszą plakaty, na których widać statek, a na jednej ze ścian jest duży mural. Na ścianie w pokoju na zapleczu znajduje się również mapa beta GTA San Andreas, która najwyraźniej przedstawia obserwacje UFO w całym stanie. Na zewnątrz baru znajduje się mały latający spodek nałożony na słupek i obracający się powoli, aby ogłosić położenie baru.

iKl8tsl.png

Budynek ten jest popularnym miejscem dla miłośników teorii spiskowych i ufologów, którzy powiadają, że w okolicy dochodzi do spotkań z obcymi istotami. Zajazd składa się z baru i zaplecza. Na zewnątrz znajduje się mały parking, a przed budynkiem stał stary samochód, który został usunięty w wyniku rzekomego kontaktu z UFO. Bar ten jest jednym z najbardziej charakterystycznych miejsc w San Andreas i stał się wyjątkowym miejscem odwiedzin dla graczy, którzy dostarczają teorii spiskowych i ufologii.

Gzqqb1L.png

Pierwszy wywiad udzielił mi kelner z owego baru. Zapraszam do czytania!

ytLbW6T.png

R: Redaktor @Nikson.cj | K: Kelner baru

R: Witam serdecznie, z tej strony Trainee @Nikson.cj z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś może udzielić parę odpowiedzi?
K: Pewnie nie ma problemu, pytaj.

R: Co sądzą ludzie o pana barze?
K: Ciekawe pytanie, ludzie przyjeżdżają tutaj w celu zrobienia sobię fotografi, gdyż jest to tajemnicze miejsce oraz ze względu na nietypowy wygląd baru. Ludzie podczas pobytu zawsze odjeżdżają zadowoleni. Bardzo podoba im się tajemniczość w barze oraz fotografie ufo.

R: Czy ma pan stałych klientów?
K: Pewnie, są to mieszkańcy Fort Carsnon, głównie przychodzą, aby się rozerwać i napić się przysznego drinku.

R: Ostatnie pytanie będzie nietypowe, czy widział pan kiedyś ufo?
K: Niestety nie, chciałbym kiedyś zobaczyć jakiś spodek, lecz nie udało mi się jeszcze.

R: To na tyle pytań dziękuję za uczestnictwo w moim wywiadzie.
K: Dziękuję również, do zobaczenia.

XGwBbve.png

W drugim wywiadzie udało mi się zadać kilka pytań mieszkańcowi Fort Carson.

7yasj7p.png

R: Redaktor @Nikson.cj | M: Mężczyzna

R: Witam serdecznie, z tej strony Trainee @Nikson.cj z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś Pan może udzielić parę odpowiedzi?
M: Oczywiście, pytaj śmiało młody człowieku.

R: Co uważa Pan o barze, w którym się znajdujemy?
M: Lubię ten bar, ponieważ jest tutaj wiele tajemnic oraz nawiązuje to miejsce do UFO. Często tutaj bywam napić się mojego ulubionego piwa.

R: Co sądzi Pan o UFO?
M: Dobre pytanie, ja wierze w UFO wiem, że coś się knuje, raz podczas spaceru widziałem trzy czarne busy, które zmierzały na pustynie. Było to dziwne, ponieważ kierowcy i pasażerowie byli ubrani na czarno i od razu skojarzyło mi się z bazą w strefie 51. W tej strefie dzieją się dziwne rzeczy.

R: To na tyle pytań dziękuje za udzielenie odpowiedzi na moje pytania.
M: Dziękuje.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo serdecznie za przeczytanie mojego artykułu.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Artykuł: Trainee @Nikson.cj

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Reporter @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.