Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Rutabag

vEroX.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36665
Login: MasnyBen2115
Nick oskarżonego: Rutabag 
Powód skargi: Kupno pojazdu w raty i nie spłacenie w terminie
Data zdarzenia: Koniec stycznia 2022
Dowody: Ogólnie nie posiadam ale w logach z tamtych dni powinna być transakcja kupna pojazdu Super GT za kwotę 35k
Opis sytuacji: Rutabag nic się nie odzywał pisałem to nic odpisywał próbowałem się z nim jakoś skontaktować to się nie udawało mówił na vc tamtego dnia że będzie oddawał w terminie od 30k do 60k tygodniowo. @TubasPisałem o tym z nim dlatego skarga pojawia się ponownie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.thumb.png.df8177908ecc2d9620006f4e39ad6298.png

boże kochany, ja chyba nigdy nie będę miał spokoju na tym serwerze. Spokojny dzień to naprawdę święto, nie mam takiej kwoty, przez mojego poprzedniego bana, wiec nie bylem w stanie zarobic, jak narazie staram sie zarobic jak najwiecej, łączę handel z pracami legalnymi więc proszę dajcie mi w końcu troche spokoju, jak będę miał fundusz aby oddać to oddam, w przeciwnym wypadku możecie mi dać perma bo ja mam już dość codziennego czytania nowych skarg na mój temat.

Pozdrawiam

Tak jak powiedziałem, nie będę się dokładnie określał, ponieważ nie wiem i nie będę obiecywał i podkreślam po raz dziesiąty, że mam mało czasu na granie i mój wolny czas się codziennie wacha, nie wiem kiedy będę mógł grać, po ile, itp. tak jak napisałem wyżej, będę miał taki fundusz aby oddać to oddam. Na dzień dzisiejszy takowego nie posiadam.

Pozdrawiam

Naprawdę nie chce się określać, bo nie chce obiecywać, bo nie wiem ile mi to zajmie. Ale dostałem się do san andreas fire department, przy czym będę się starał jak najwięcej siedzieć i zarabiać. Proszę o wyrozumiałość i zrozumienie, że mam tak chwiejny tydzień że ja naprawdę sam nie wiem kiedy będę miał chwile grać.

Brak przelewu. Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.