Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Co mieszkańcy San Andreas sądzą o swoim stanie?

LeeRamirez

Rekomendowane odpowiedzi

lok7VCB.png

Pasek-u-ywany-pod-nag--wkiem

Witam, z tej strony Trainee @LeeRamirez z Redakcji Prasowej Project News. Zapytamy dzisiaj mieszkańców San Andreas, co sądzą o stanie, w którym mieszkają - co im się w nim podoba ,a co by zmienili. Zapraszam do artykułu!

Pasek-do-wywiad-w---wywiad-w-w-artykule

R: @LeeRamirez L: @Limek

R: Witam, Trainee LeeRamirez z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać panu kilka pytań odnośnie do miasta San Fierro. Znalazłby pan chwilkę, aby na nie odpowiedzieć?
L: Dzień dobry ! Tak, tak, śmiało pytaj Pan.

R: Dobrze, na samym początku chciałbym, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
L: A więc mam na imię Kamil. Na platformie MTA czy też na innych platformach staram się używać jednego nicku - Limek.
Aktualnie mam 20 lat i uczęszczam do ostatniej klasy technikum na profilu informatycznym. Pierwszy serwer, na którym zacząłem grać to właśnie ProjectRPG.
Pewnego dnia kolega powiedział, że gra sobie na jakimś serwerku, więc myślę „w sumie, podaj nazwę, to też sobie zagram”, po pierwszym dniu byłem już na serwerze jako gracz.
22 Sierpnia moja przygoda się rozpoczęła i trwa aż do dziś. Na serwerze mam wbite już ponad 1000 godzin oraz udało mi się dołączyć do frakcji SATC za drugim bądź trzecim razem,
w biznesie Project News jestem po raz drugi. Moją ulubioną pracą dorywczą jest zdecydowanie dodo.

R: 1000 godzin na serwerze - już wiemy, że nie mamy do czynienia z byle kim. Przejdźmy zatem, do głównego celu naszego wywiadu,
jakie według ciebie są pozytywne strony miasta San Fierro?

L: San Fierro jest wyjątkowym miastem, od zawsze mi się podobało.
Praktycznie dookoła miasta mamy autostradę (oprócz zachodniej części), która to prowadzi do małej wsi Angel Pine, miasta Las Venturas czy też Los Santos.
W naszym mieście jako jedynym mamy Ośrodek szkolenia kierowców, gdzie wyrobimy m.in. prawo jazdy na wszystkie dostępne nam pojazdy.
Północno-wschodnia część miasta jest według mnie bogatszą częścią, oczywiście mowa tutaj o infrastrukturze.
Salon pojazdów sportowych, ratusz czy też kościół to tylko kawałek historii tego miejsca. Ofert prac niestety nie ma zbyt wiele, ale dla mieszkańców wystarcza w sam raz.
Samo miasto wyposażone jest w dwie stacje benzynowe, paru mechaników, tunerów aut.
We wschodniej części znajduje się lotnisko, co prawda nie jest takie jak w Las Venturas, lecz nie potrzeba tutaj mega wielkiego pasa startowego itp.
Miasto ma również swoją własną giełdę w Foster Valley.

R: Przedstawione przez ciebie argumenty idealnie wyjaśniają, dlaczego w San Fierro znajdziemy najwięcej graczy.
Skoro znamy już pozytywne strony tego miasta, to może zajmijmy się negatywnymi, co nie podoba ci się w San Fierro?

L: Minusem są na pewno pobliskie tereny. Niektóre budynki / posiadłości są opuszczone, część miasta jest w biednym stanie.
Nikt z tym nic nie robi. Również brakuje mi jakiegoś parku / knajpy do spotkania się ze znajomymi.
Aktualnie mamy mały sklepik oraz opuszczony supermarket, który prawdopodobnie zbankrutował.

R: Z twojej wypowiedzi wynika, że temu miastu jest naprawdę blisko do perfekcji. Jeżeli dostałbyś się do zarządu, co byś dodał, a co byś usunął w tym mieście?
L:
Tak jak wyżej stwierdziłem, dodałbym małą przestrzeń zieleni, jakiś PUB & Club. Odnowił trochę pole golfowe. Usunąłbym zaś niektóre domki, aby poprawić stan wizualny miasta.

R: Zbliżamy się już do końca wywiadu, powiedz mi jeszcze, które miasto w San Andreas lubisz najbardziej.
L:
Mam mały sentyment do Los Santos.

R: Dziękuję ci bardzo za udzielenie mi wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?  
L:
Również dziękuję za wywiad. Chciałbym pozdrowić przede wszystkim frakcję SATC, wszystkie inne frakcje, biznesy oraz czytelników.

R: Do widzenia!
L: Do widzenia!

pasek-do-oddzielenia-pewnych-cz--ci-materia-u

@Limek na tle Los Santos.

FK2xh35.png

R: @LeeRamirez | J: @xXJuBoXx

R: Witam, Trainee LeeRamirez z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać panu kilka pytań odnośnie miasta Los Santos. Znalazłbyś chwilkę, aby na nie odpowiedzieć?
J:
Witam, mogę z mila chęcią na nie odpowiedzieć.

R: Super, czy mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom?
J:
 A więc, nazywam się Jubox Johnson. Na serwerze zajmuje się głównie handlem pojazdami i punktami premium.
Gram już prawie 2 lata, na co dzień jeżdżę motorem i zwiedzam piękne San Andreas.
Uczęszczałem również do San Andreas Fire Department.

R: Dobrze, skoro już wiemy o sobie parę rzeczy, możemy przejść do sedna, zacznijmy może od negatywnych stron Los Santos.
J: 
Negatywnymi stronami Los Santos, są strzelanki w okolicy dzielnicy Ganton. Możliwe, że dla wielu negatywną stroną będzie również tłok na drogach.
Jeździ wiele kurierów i nie potrafią stawać po ludzku, byleby stanąć.

R: Racja, zachowania kurierów na ulicach Los Santos są nieprzewidywalne, masz jakieś sugestie, jak można temu zapobiec?
J: 
Wydaje mi się, że można temu zapobiec, gdyby właściciele ich firmy ich troszeczkę ostrzegli.
 Bądź, gdyby policja zobaczyła takiego gagatka to jakiś mandacik za złe zaparkowanie pojazdu.

R: Mandaty byłyby świetnym rozwiązaniem. Skoro znamy już negatywne strony Los Santos, to co byś zaliczył do zalet tego miasta?
J: 
Do zalet owego miasta, zaliczyłbym piękne widoki, które można podziwiać z ogromnego znaku o napisie Vinewood,
oraz przepiękna plaża, na której można się poopalać, popływać w cieplutkiej wodzie.
Nawet znajdzie się miejsce dla wędkarzy, którzy mogą połowić ryby na molo.

R: Zgadzam się, Los Santos jest przepięknym miastem. Jakbyś dostał się do zarządu, co byś usunął, a co byś dodał na ulicach Los Santos?
J: 
Dodałbym na pewno parę znaków dotyczących miastowych fotoradarów, a usunąłbym parę drobiazgów, to znaczy niepotrzebne płoty, parkingi na końcu miasta.

R: Rozumiem, zbliżamy się już do końca wywiadu, chciałbym cię jeszcze zapytać które miasto najbardziej lubisz w San Andreas i dlaczego?
J: 
Najbardziej lubię San Fierro, jest to moje miasto rodzinne, i te, w którym się wychowałem.
Lubię je też za to, że dzielnice w nim są łatwe do zapamiętania oraz mile dla oka spojrzenie na miasto z góry.

R: Bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
J: 
pozdrawiam Loudzixa i Stilixa.

R: Również dołączam się do pozdrowień, jeszcze raz dziękuje i życzę miłego dnia!
J: 
Miłego dnia!

@xXJuBoXx z Newsvanem w tle.

DL1DAJx.png

R: @LeeRamirez | P: @.patryko1234.

R: Witam, Trainee LeeRamirez z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać panu kilka pytań odnośnie do miasta Las Venturas. Znalazłbyś chwilkę, aby na nie odpowiedzieć?
P: 
Witam, jasne.

R: Na samym początku chciałbym cię prosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
P: Witam was, mam na imię Patryk, 24 lutego skończę 15 lat, za rok lub dwa lata planuję iść do OSP.  Połowa serwera może mnie kojarzyć, za dawnych czasów byłem mega odwalaczem na naszym kochanym serwerze.

R: Skoro już wiemy z kim mamy do czynienia, do przejdźmy do sedna, co uważasz za negatywne strony miasta Las Venturas?
P:
 Pierwsza negatywna cecha to brak ożywienia Las Venturas, raz na rok coś dodadzą, ale Las Venturas dalej wygląda, jakby nikt tam nie mieszkał. Drugą negatywną cechą niewątpliwie jest brak zainteresowania się LV po stronie graczy, najwięcej osób można spotkać tylko na giełdach, albo na jedynym rondzie na serwerze, znajdującym się właśnie w Las Venturas.

R: Racja, Las Venturas jest dosyć nudnym miastem, co byś dodał lub usunął w tym mieście, jeśli znalazłbyś się w zarządzie?
P: 
Usunąłbym w sumie tylko te krzaki, co brzydko wyglądają w tym mieście. Dodałbym dużo rzeczy, na pewno więcej rond, trochę zieleni, dodałbym więcej baz pod organizacje, bo w niektórych miejscach w Las Venuras są duże bazy bez możliwości zakupu, samo LV ma największe bazy na serwerze, dodałbym tam więcej prac, które są na serwerze, sweepery to jedyna praca na serwerze, która jest w każdym z 3 największych miast. Dodałbym tam również nowy spawn, podobny do tego z san fierro, i przechowalnie bliżej spawnu.

R: Dobrze, zatem skoro znamy już ciekawe rozwiązania dotyczące Las Venturas, to może opowiesz nam, co ci się w tym mieście podoba.
P:  
W Las Venturas najbardziej podoba mi się rondo oraz największe bazy na serwerze.

R: Zbliżamy się już powoli do końca wywiadu, powiedz mi które miasto w San Andreas lubisz najbardziej.
P: 
San Fierro, ale według mnie wszystkie trzy miasta z San Andreas są świetne.

R: Dziękuje za udzielenie mi wywiadu, na samym końcu - czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: 
Dużo osób, ciebie, całą starą ekipę z grudnia 2021 z triadą, całe THE ALWAYS, mojego brata @wojtpower, kochaną panią @Zebra.
Pozdrawiam cała administracje, wszystkich czytających, i cały serwer.  Pozdrawiam szefów @Kulek i @Livia mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy w niedalekiej przyszłości, miłego!

R: Do widzenia!

@.patryko1234.wraz ze swoim całym ekwipunkiem na Missionary Hill.

Z9yXB92.png

R: @LeeRamirez | B: @RomanBellic

R: Witam, Trainee LeeRamirez z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać panu kilka pytań odnośnie naszego stanu - San Andreas. Znalazłbyś chwilkę, aby na nie odpowiedzieć?
B: 
Witam, pewnie.

R: Wspaniale, na samym początku poprosiłbym, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
B: 
Witam, nazywam się Roman Bellic. Z zawodu jestem magazynierem, a hobbystycznie handluję autami.
Moje zainteresowania to w głównej mierze motoryzacja i kulinaria. Mieszkam w Blueberry z przyjaciółmi (pozdrawiam Krzycha, Fuziego i Bigosa!), a co do rodziny to jak na razie nie planuję nic w tę stronę. Myślę tylko nad tym, czy nie zmienić domu, ponieważ ten, w którym mieszkam obecnie, jest niewystarczający dla 4 osób.

R: Skoro już się znamy, to możemy przejść do sedna wywiadu. Zaczniemy może od pozytywnych stron San Andreas, co Panu podoba się w naszym stanie?
B: 
Podoba mi się życie stanu, każdy wie, co ma robić, przestępczość jest bardzo mała, a służby porządkowe świetnie wykonują swoją pracę. Podoba mi się także zarząd naszego stanu, który wkłada całe swoje serce w to, aby lepiej nam się żyło.

R: Wychodzi na to, że zarząd stanu został wybrany perfekcyjnie. Skoro znamy już dobre strony San Andreas, to teraz opowiesz nam może o rzeczach, które ci się nie podobają i czym byś je zastąpił?
B: 
San Andreas nie ma dużo minusów. Jedyne co bym może zmienił to sieć dróg. Według mnie jest za mało dróg szybkiego ruchu i może brakuje mi jednej długiej prostej. Poza tym nie widzę zbyt dużo minusów stanu. No może troszkę brakuje mi miejsc, gdzie mógłbym wejść w interakcję z innymi mieszkańcami, np. kręgle albo jakieś rzutki. Liczę na to, że kiedyś takie atrakcje zawitają do miasta.

R: Wspomniałeś o jednej długiej prostej drodze, rozwiń tę myśl.
B: 
Fajnie byłoby, gdyby powstała taka autostrada albo zamknięty tor, na którym można byłoby przetestować moc swojego auta. Taka budowla mogłaby znaleźć się, np. na dole Stanu na lewo od Los Santos.

R: Zbliżamy się do końca wywiadu, ale zanim go zakończymy, powiedz mi które miasto w San Andreas lubisz najbardziej i dlaczego.
B:
 Najbardziej lubię Las Venturas, ponieważ mimo braku zakładów pracy w tym mieście czuję do niego przywiązanie. To tam sprzedałem swoje pierwsze auto. Tam także bazę miała moja pierwsza organizacja. Lubię to miasto także dlatego, że nie ma tam wielu mieszkańców i można tam dosyć spokojnie spędzić czas ze znajomymi, np. na rozmowie z innymi lub na wspólnym pikniku.

R: Dziękuje za udzielenie mi wywiadu. Mamy nadzieję, że zarząd zetknie się z naszym wywiadem i zainspiruje się twoimi sugestiami. Jeszcze raz serdecznie dziękuje, do widzenia!
B: 
Do zobaczenia! Na zakończenie chciałbym jeszcze pozdrowić wszystkich ziomków (szczególnie Fuzii, Krzychu, bigos oraz Umefor), a także Pana redaktora oraz cały zarząd serwera!

R: Ja również dołączam się do pozdrowień i tobie również życzę wszystkiego dobrego!

@RomanBellicna tle białego stratuma.

7kGXaRp.png

Dziękuje za przeczytanie moich wywiadów, może to właśnie nimi zainspiruje się administracja serwera, aby uczynić serwer jeszcze bardziej przyjazny graczom.
Ode mnie to wszystko, Do widzenia!

Pasek-na-koniec-materia-u

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @LeeRamirez
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan 
Autoryzacja: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.