Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ToKrawczyk

snus

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RaziK
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi: Nie umiejetne nadawanie kar faworyzacja graczy 
Data zdarzenia: 15.02 br 15:40 jakos
Dowody: https://streamable.com/fp2i89
Opis sytuacji: a wiec tak Gracz o niku Sxxxx nie pamietam juz niku Jechal z duza predkoscia co widac na dowodzie ja zmieniajac pas ruchu w niego wjechalem i to dla Tokraczyk byl celowy taran  z blokada prawojazdy na 3dni  (XDD) prosze o usuniecie mojej kary poniewaz tylko zmienialem pas ruchu i przypadkowo wjechalem w gracza (nic nie mowil o placeniu) jest to dla mnie smieszne prosze takze o ukaranie administratora 

Witam, na załączonym clipie ewidentnie widać jak jedziesz środkiem drogi, gracz postanowił cię ominąć a ty dziwnym trafem w niego wjechałeś. Nie była to pierwsza taka sytuacja, parę minut przed tym wydarzeniem, raz już staranowałeś tego samego gracza, w tym samym miejscu tylko z drugiej strony autostrady. Pominę fakt, że całą rozmowę, w której tłumaczyłem ci twoje winy stosowałeś ofensywny oraz prowokacyjny styl dyskusji. Co do długości kary, posiadasz kilkanaście wykroczeń, przez co wnioskuje że nie uczysz się na błędach, z tego względu okres kary został zeskalowany zgodnie z twoimi czynami popełnionymi w przeszłości. Gracz upominał się kilkukrotnie o zapłatę, ty go natomiast ciągle wyśmiewałeś mówiąc, że możesz jedynie przelać mu część tej kwoty. Tyle ode mnie, nie mam nic więcej do dodania.

44 minuty temu, ToKrawczyk napisał:

Witam, na załączonym clipie ewidentnie widać jak jedziesz środkiem drogi, gracz postanowił cię ominąć a ty dziwnym trafem w niego wjechałeś. Nie była to pierwsza taka sytuacja, parę minut przed tym wydarzeniem, raz już staranowałeś tego samego gracza, w tym samym miejscu tylko z drugiej strony autostrady. Pominę fakt, że całą rozmowę, w której tłumaczyłem ci twoje winy stosowałeś ofensywny oraz prowokacyjny styl dyskusji. Co do długości kary, posiadasz kilkanaście wykroczeń, przez co wnioskuje że nie uczysz się na błędach, z tego względu okres kary został zeskalowany zgodnie z twoimi czynami popełnionymi w przyszłości. Gracz upominał się kilkukrotnie o zapłatę, ty go natomiast ciągle wyśmiewałeś mówiąc, że możesz jedynie przelać mu część tej kwoty. Tyle ode mnie, nie mam nic więcej do dodania.

a masz jakis dowod ze naprawa gracza wyniosla 100$ oraz nie mial zniszczonego pojazdu przed mojm ''Taranem"' . Wczoraj dostalem 2 kary z to samo poniewaz przpadkowo wyszkoczylem tak to nie mialem przez 6mies zadnej kary za odwalanie . Przez 50h gry na serwerze nie dostalem zadniej kary serwerowej a wiec jestem niezlym odwalaczem . Dostalem kare za zmiane pasa ruchu a gracz ani troche nie probowal mnie wyminac,zwolnic

Gracz oznajmił, że żąda 100$ za szkody wyrządzone przez ciebie, zmieniając pas ruchu należy w pierwszej kolejności zachować szczególna ostrożność, w twoim przypadku po prostu wyjechałeś mu wprost pod maskę. Osoba na clipie próbowała cię wyminąć, jednakże ty zastawiłeś mu cały pas, przez co wnioskuje, że zrobiłeś to celowo. Fakt na nagraniu nie widać przedniej części pojazdu, jednakże jeśli się odpowiednio przyjrzysz zobaczysz, że pojazd ma sprawne obie lampy, dlatego zakładam brak uszkodzeń w pojeździe przed stłuczką.

Uszkodzilem w pojezdzie Prawa lampe czy naprawe prawej lampy to koszt  100$ ? Nastempnym razem bede zadal 20k za uszkodzenie mojego pojazdu twoja logika moge tak robic /// Powtarzam ze jesli to byl celowy taran to czemu gracz nie napisal zaplac ? tylko odjechal i napisal reporta ?

Po samym nagraniu nie da się stwierdzić czy było to celowe czy też nie. Jednakże skoro uszkodziłeś pojazd gracza z premedytacją czy nie, powinieneś zapłacić za szkody. Zapłata za same szkody to nie jest tylko opłata za mechanika, ale także za sam fakt, że gracz musi jechać do tego mechanika, np. opłacić bramki i inne czynniki. 

Supporter otrzymuje upomnienie, aby lepiej analizował sytuacje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.