Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przyszła pora się przywitać - wielki powrut legendy

RafalSplakulec

Rekomendowane odpowiedzi

Siema ostatnio - 11.02.2023 o 02:22  napisałem pożegnanie. Po 25 godzinach gry na serwerze postanowiłem, że tego już wystarczy, że nie dam rady już grać na tym serwerze, że tego już dość. Od tamtej pory natomiast przemyślałem sobie to wszystko i postanowiłem wrócić do codziennej rozgrywki na serwerze. Od napisania pożegnania przegrałem dokładnie godzinę i pięćdziesiąt osiem minut, przyznam z ręką na sercu iż była to czysta przyjemność. Spędziłem bardzo miłe 15 minut na giełdzie droższych pojazdów na której nic nie kupiłem, poodśnieżałem wiele podwurek w pracy odśnieżacza podwurek oraz pośmigałem furkami z kolegami - szkoda że jest ich już tak niewielu : - (

Mam nadzieję, że zostanę ciepło przyjęty z powrotem i że nie macie mi za złe mojej decyzji jakom było odejście. Jeszcze raz dziękuję za szansę powrotu @Zebra @Sky @AFX i @Maga oraz obiecuję że nie zmarnuję tej szansy. 

W moich planach na serwerze jest założenie organizacji która następnie stanie się oskryptowaną frakcją, lecz o tym wrkótce dowiecie się wszyscy.

Do zobaczenia oraz miłej rozgrywki

Damian Erid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.