Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza ciomkersoN

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasciciel ma obecnie ofke 7 kk bo pojazd ciagle drozeje na wartosci ja go miesiac temu sprzedalem za 5.5 wiec juz jest to mozliweze 7 kk miesiac temu byl wart 5.5 kk jak go sprzedales, 2 miesiace temu okolo 4.5 kk wiec ja sprzedalem go po czasie za cene normalna , jest to logiczne  tak jak elegy 2 k id miesiac temu stalo po 2.5 kk teraz juz stoi np po 3.5 kk

wszystko z dnia na dzien na id drozeje 

Sam fakt chodzi o to ze zbyt duzo zarobiles na tamten moment ponad 1 kk na wymianie

Widzę, że będzie ciężko komuś przemówić jednoznacznie do rozumu - na ten moment taka została podjęta decyzja wspólnie z Administracją RCON. Zobowiązuje się osobę oskarżoną do zapłaty kwoty wspomnianej wcześniej (tj. 799 649,15$) na konto bankowe gracza @mokotov (16265) poprzez przelew bankowy w banku Los Santos, bądź przelew gotówkowy (kiedy gracz będzie jednocześnie z tobą dostępny na serwerze) do dnia 12.04.2023r. Jeżeli do tego dnia nie zostanie uregulowana wartość pojazdu, o której wspominałem we wcześniejszych wypowiedziach twoje konto zostanie zbanowane. 

Co do transakcji i wartości aktualnie pojazdu - będzie ona analizowana, na tamten moment ten pojazd nie był tyle wart. Oczywiście, jeżeli oskarżający również w wymianie z graczem Per_Kredyt zyskał zbyt dużo, będzie również pociągnięty do konsekwencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.