Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DarkHeaven

yoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yoshi.
Nick oskarżonego: DarkHeaven
Powód skargi: Bezpodstawnie nalozony ban. Brak sprawdzenia logow o danej transakcji.
Data zdarzenia:  8.02.2023
Dowody:  Bedzie na dole.
Opis sytuacji: W dniu bodajze 1.02.2023 sprzedalem pojazd graczowi @GBS! w rate. Uzgodnilismy wszystko na serwerze, (bedzie w logach) date splaty i kwote. Administrator nie sprawdzil niczego, tylko automatycznie nalozyl bana bezpodstawnego. Jest to sytuacja zenujaca bo ustalacie sami aby ustalac szczegoly rat na serwerze, aby widnialo wszystko w logach. Administrator tutaj pokazal po prostu lenistwo i nic wiecej. Ukaral nas banem gdy wystarczylo to sprawdzic. 

image.png

Witajcie,
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż umowa przez was zawarta na chacie lokalnym (stąd też wynikał błąd przy nadaniu kary, ponieważ w wiadomościach prywatnych nic na nie wskazywało, aby jakakolwiek umowa została zawarta) nie była kompletna. Dlaczego? Już tłumaczę. Zgodnie z paragrafem 7 regulaminu serwera, punktem 12, podpunktem 1:
Do umowy wchodzą takie składniki, jak: Kupiec/Usługobiorca, Sprzedawca/Usługodawca, data zawiązania umowy, data rozwiązania umowy, przedmioty umowy, okres spłaty, potwierdzenie zawarcia umowy między graczami.

W waszym przypadku, umowę spisaliście na chacie lokalnym w formie takowych wiadomości:
Sprzedający:  Wiec tak 305k teraz i do 14.01.2023 215k
Kupujący:  TAK!

Jak możecie sami wywnioskować - data spłaty rat jest błędna, ponieważ cofnięta do poprzedniego miesiąca.
Kończąc swoją wypowiedź - nie uważam się za osobę niewinną, bo prawdą jest, że błąd popełniłem - tak samo jak i Wy, wpisując błędną datę czasu spłaty rat.
Odnosząc się do lenistwa - lenistwem to nie było, tylko przeoczeniem kwestii, w której i tak popełniliście błąd.
Myślę, iż w swojej wypowiedzi w pełni usatysfakcjonowałem Was i wyjaśniłem, co było też powodem nałożenia kary.
Jeżeli będą jakiekolwiek pytania do mnie odnośnie owej kary bądź inne sprawy związane z skargą - jestem otwarty do kulturalnej dyskusji, czy tutaj czy też na discordzie.

Za błąd popełniony przeze mnie przepraszam, mam nadzieję, iż sami również zauważyliście, iż nie jest to tylko moja wina. Jest to pewna nauczka na przyszłość, jak wiadomo człowiek nie jest maszyną i uczy się na błędach - takich jak na tym. Takowy błąd z mojej strony już więcej się nie powtórzy.

Pozdrawiam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.