Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Johny_Nawalony

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51240
Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: Johny_Nawalony
Powód skargi: Nie oddanie pieniędzy
Data zdarzenia: 6 lutego
Dowody: W logach jest kwota pożyczki na wędkę (700$ lub 750$)
Opis sytuacji: pożyczył i nie oddał, aktualnie nie wyraża chęci na oddanie i ignoruje moje wiadomości.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.5639d4d11530e9c29106a7347cd9f022.png

Godzinę temu, Klocek napisał:

@lemonlambo.at w logach (lokalnych i prywatnych) nie widać żadnej umowy pomiędzy Tobą a oskrażonym, gdzie takową zawarliście?

Vc, w logach również powinno być jak na pm odpisuje mi któregoś dnia że odda mi pieniądze jutro, do czego nie doszło.

Skoro umowa była sporzadzona na VC oznacza że nie mogę jej brać pod uwage (nie wspominając ze nie ma w ogóle na nią dowodów), regulamin jasno określa miejsca gdzie można pomiędzy sobą sporządzać umowy. W logach nigdzie nie widnieje informacja że gracz ci zwróci pieniądze jutro. Widnieją jedynie takie wiadomości na czacie lokalnym w dniu "pożyczki".

Spoiler

2023-02-06 16:00:28    lemonlambo.at    potem milo mio bedzie jak oddasz
2023-02-06 16:00:20    lemonlambo.at    no ja
2023-02-06 16:00:17    Johny_Nawalony    dziękuje
2023-02-06 16:00:12    Johny_Nawalony    kto mi dał 750$?
2023-02-06 16:00:04    Johny_Nawalony    o kurła
2023-02-06 16:00:03    lemonlambo.at    potem mi oddaj
2023-02-06 16:00:00    lemonlambo.at    Johny_Nawalony    750$       <- przelew

Pierwsza twoja wiadomość sugeruje że jest to pożyczka, natomiast twoja trzecia że to darowiza. Druga wiadomość gracza również sugeruje że to darowizna. Później przez dwie minuty nie ma żadnych wiadomości z obu stron. W logach widać również twoje groźby topienia pojazdu, chciałbyś mi to jakoś tutaj wytłumaczyć?

9 minut temu, Klocek napisał:

Skoro umowa była sporzadzona na VC oznacza że nie mogę jej brać pod uwage (nie wspominając ze nie ma w ogóle na nią dowodów), regulamin jasno określa miejsca gdzie można pomiędzy sobą sporządzać umowy. W logach nigdzie nie widnieje informacja że gracz ci zwróci pieniądze jutro. Widnieją jedynie takie wiadomości na czacie lokalnym w dniu "pożyczki".

Ukryj zawartość

2023-02-06 16:00:28    lemonlambo.at    potem milo mio bedzie jak oddasz
2023-02-06 16:00:20    lemonlambo.at    no ja
2023-02-06 16:00:17    Johny_Nawalony    dziękuje
2023-02-06 16:00:12    Johny_Nawalony    kto mi dał 750$?
2023-02-06 16:00:04    Johny_Nawalony    o kurła
2023-02-06 16:00:03    lemonlambo.at    potem mi oddaj
2023-02-06 16:00:00    lemonlambo.at    Johny_Nawalony    750$       <- przelew

Pierwsza twoja wiadomość sugeruje że jest to pożyczka, natomiast twoja trzecia że to darowiza. Druga wiadomość gracza również sugeruje że to darowizna. Później przez dwie minuty nie ma żadnych wiadomości z obu stron. W logach widać również twoje groźby topienia pojazdu, chciałbyś mi to jakoś tutaj wytłumaczyć?

Pojazd był na ręcznym do utopienia nie doszło chciałem jedynie zmusic go do oddania pieniedzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.