Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Podejrzane osoby / Podejrzane paczki

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

xrDFWNd.png

naTqDnE.png

Cześć wszystkim! Z tej strony Trainee @Limek ze szkółki prasowej Project News.  Dzisiaj chciałbym wam przedstawić historię, która przytrafiła mi się w Fort Carson. Udało mi się porozmawiać z paroma ciekawymi osobami... Zapraszam do przeczytania!

VDgjwdI.png

Przejeżdżając, przez pobliskie wsie i okolice zobaczyłem, że w Fort Carson dzieje się coś niepokojącego, ponieważ w okolicy torów kolejowych stała dość spora liczba osób. Na skale stało dwóch ludzi, patrzyli się w dół. Zaniepokojony podbiegłem do nich, pomyślałem, iż ktoś mógł potrzebować pomocy... Podszedłem, krzycząc „Halo, halo”, wszyscy zaczęli mnie uciszać. Schodzę troszkę w dół, obracam się w prawo i widzę furgonetkę oraz jakieś 3 osoby. Był to @Mystermat, @MaKaRoNi oraz @kolinp. Jeden z nich kończył sprzedawać nielegalne paczki. SAPD przybyło w trakcie wywiadu, ale niestety nie mogli odpowiedzieć na moje pytania, gdyż musieli jechać na inną akcję.

Gzqqb1L.png

L:@Limek | K: @kolinp

L: Co właściwie tutaj robisz?
K: Sprzedaje paczki ze strefy dm.

L: Sprzedajesz paczki?
K: Dokładnie.

L: Jak je pozyskujesz?
K: Od czasu do czasu na strefie dm respią się paczki, można je zbierać i sprzedawać, ale trzeba uważać na przestępców.

L: Kim są Ci przestępcy?
K: Są to boty, które pilnują paczki, mają broń i próbują zabić gracza.

L: Są agresywni w stronę gracza?
K:
 Są agresywni i posiadają broń, lecz możemy mieć swoich przestępców.

L: Czyli rozumiem poprzez przejęcie jakiegoś obiektu?
K: Dokładnie. Od czasu do czasu zwalnia się strefa gangu. Jak posiadasz organizację, możesz ją przejąć dla swojej organizacji i mieć z tego pieniądze + obronę terenu.

L: Bardzo interesujący temat. Czy jest to opłacalne, czy może jednak nie warto się w to bawić?
K: Powiem tak; każda praca się opłaca, lecz w tej trzeba inwestować i trzeba się wiązać z SAPD - może nam troszeczkę przeszkadzać.

L: Można trafić, do więzienia jak nas złapią?
K: Dokładnie, bo paczki ze strefy dm są przedmiotem nielegalnym.

L: Dużo się dowiedziałem. Myślę, że czytelnikom się spodoba. Czy możemy zrobić zdjęcie pamiątkowe?
K: Jasne!

XGwBbve.png

L: @Limek | M: @Mystermat

L: Prosz.. Proszę Pana! Niech Pan poczeka chwilkę! Trainee Limek z Redakcji Project News się kłania.
Mogę zadać parę pytań ?
M: Witam, tak a o co Panu chodzi? Ja wcale nic złego nie zrobiłem.

L: Widzę, że Pan tutaj jakieś paczki nosi. Komu Pan to przywozi?
M: No z racji, że krucho z pieniędzmi a tutaj taki podejrzany typ bardzo fajnie płaci za paczki nieznanego pochodzenia, to miałem akurat kilka na zbyciu i tak jakoś wyszło.

L: Jak się tutaj udało zjechać?
M: Oj powiem Panu, że było ciężko, za pierwszym razem wpadłem do wody, ale okazało się, że mam nieszczelny układ hamulcowy więc pojechałem go wymienić. Za drugą próbą powoli udało się zjechać i zaparkować.

L: Wracając do tematu paczek, sam Pan tutaj przywiózł tyle paczek?
M: Nie no co Pan - jeden kolega mi pomógł, po drugiej stronie jest, do jednego auta nie udało się zmieścić, a że miał u mnie dług wdzięczności to postanowił go spłacić.

(( słychać policyjne syreny ))

L: Przepraszam, że przerwę, Właśnie chyba słyszę sygnały policji. To chyba po Pana oraz Pana kolegę.
M: O NIE! Stało się najgorsze, dziękuje Panu za wywiad i pozdrawiam wszystkich, ale muszę jak najszybciej stąd wyparować, nie mogą mnie złapać!

XGwBbve.png

L: @Limek | M: @MaKaRoNi

L: O! Witam Pana, z tej strony...
((gracz przerywa zdanie dla reportera))
M: Limek z Redakcji Project News. Wiem, wiem.

L: Skąd wiedziałeś?
M: Dostałem informacje.

L: Ponoć pomogłeś przywieźć tutaj paczki dla Mystermata, to prawda?
M: Tak, to prawda...

L: Jakim cudem udało Ci się uciec policji?
M: A wie pan, często biegam, to zwiałem im i skoczyłem do Oceanu. Cudem przeżyłem.

L: Mhm...
((gracz przerywa zdanie dla reportera))
M: A teraz przepraszam, ale zupełnie nikt nie może się o tym incydencie dowiedzieć. Do widzenia.k1AwIr0.png

6LwTQBW.gif

wcSkc7Z.gif

dal3ema.gif

TtgafO1.gif

Dziękuję wszystkim za przeczytanie. Do zobaczenia w następnych artykułach / wywiadach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu: Trainee  @Limek
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Senior Pressman @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.