Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Exy.cj

Nikson.cj

Rekomendowane odpowiedzi

jWmmxDw.png

tQxJChk.png

Witam, Trainee Nikson.cj z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiejszego popołudnia o godzinie 12:00, postanowiłem przyjechać do Los Santos w celu przeprowadzenia wywiadu z @Exy.cj.
Serdecznie zapraszam do przeczytania wywiadu.

v3l6dnF.png

Gzqqb1L.png

R: Redaktor @Nikson.cj E: @Exy.cj

R: Witam, Trainee Nikson.cj z Redakcji Prasowej Project News. *pokazuje plakietkę* chciałbyś udzielić krótkiego wywiadu o twojej osobie?
E: Pewnie, pytaj śmiało, odpowiem na twoje pytania.

R: Dobra to na początku przedstaw się naszym czytelnikom.
E: Witam. Na serwerze gram jak można zauważyć pod nickiem Exy.cj. Za niedługo skończę 17 lat. Aktualnie jestem na profilu logistyka. Interesuję się głównie piłką nożną, w którą gram praktycznie od dzieciaka.

R: Skąd pomysł na MTA? Ktoś ci polecił czy sam postanowiłeś zagrać?
E: Swoją przygodę w MTA zacząłem dzięki mojemu kuzynowi, który postanowił zagrać na konkurencyjnym serwerze, a ja się do niego dołączyłem. W MTA gram od 2017 roku, gdzie pograłem rok i postanowiłem zrobić sobie przerwę. Wróciłem w 2020 r. podczas wirusa i gram aż do teraz.

R: Dlaczego wybrałeś nasz serwer Project RPG?
E: Głównym powodem jest stracenie majątku na konkurencji i postanowiłem zagrać tutaj, ponieważ szukałem odpowiednika do poprzedniego serwera i go znalazłem.

R: Ile na tę chwilę posiadasz przegranych godzin na naszym serwerze?
E: Obecnie na serwerze posiadam przegrane 1911 godzin, co uważam za dużą ilość godzin, gdzie miałem także swoje przerwy od zaczęcia mojej rozgrywki.

R: Czy należysz do jakieś organizacji?
E: Należę do organizacji stworzonej przeze mnie, czyli Army of CJ, z której jestem zadowolony, z tego względu, iż od daty jej założenia minęło ponad półtora roku, aczkolwiek wypaliłem się prowadzeniem organizacji i postanowiłem zamknąć ją do grona prywatnego.

R: Jaki posiadasz majątek, jeśli mógłbyś zdradzić?
E: Uważam, że majątek mam dość duży, bo wynosi on około już 10.000.000$, a jest to duża liczba.

R: Powiedz nam, jak osiągnąć taki sukces jak, ty mając tyle pieniędzy na serwerze?
E: Na początku najrozsądniejszym sposobem zarobku, jest zwykła praca dorywcza na przykład magazyn, gdzie trzeba było wbić reputację, aby przenieść, się na bardziej opłacalne prace. Potem, gdzie miałem już większy zarobek to zacząłem handel, ponieważ wtedy dziennie grało 400/600 graczy dziennie, bo serwer był bardzo polecany od Youtuberów.I do tej pory głównie zarabiam z frakcji, ale nadal staram się coś zarobić z handlu pojazdami.

R: Czy należysz do jakieś frakcji lub biznesu?
E:  Na ten moment należę do SAPD, w której posiadam stopień Sergeant II.

R: Jak długo jesteś w SAPD? Dlaczego akurat wybrałeś tą frakcją?
E: Wybrałem frakcję SAPD, ponieważ przed tą frakcją należałem do SARA, gdzie odbyłem swój staż w 4 miesiącach i po tym okresie po prostu wypaliły się chęci na frakcje. Po chwilowej przerwie rozmyślałem czy iść do kolejnej frakcji i okazało się to być SAPD, gdzie dołączyłem z moim kolega, oraz dzięki namowie @kepuszek, którego serdecznie pozdrawiam. Uważam, z owa frakcja jest najciekawszym wyborem, aby się nie nudzić.

R: Dziękuje Ci bardzo za udzielenie owego wywiadu. Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
E: Chciałbym bardzo serdecznie pozdrowić niżej wymienione osoby: Cala moja Organizacje, Frakcje SAPD oraz każdego czytelnika.

evw1xVY.png

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie mojego wywiadu z @Exy.cj. Był to mój pierwszy wywiad, więc myślę. że nie było źle. Dziękuje i miłego dnia/

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Artykuł: Trainee @Nikson.cj

Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.