Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na knapix- oskarżony przez Szczezuj

Szczezuj

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: knapix
Data zdarzenia: 09.02
Opis zdarzenia: Nagrywałem film i nagle nastąpił wybuch NT 6 razy pod rząd, dlatego postawiłem auto na poboczu i wbiłem awaryjki. Po 6 próbie wracam a auta nagle nie ma 😕 Trafił na policyjny za porzucenie i biedniejszy o 500$ . DODAM że nie było mnie tylko ok. 4min przy aucie. 
Dowody: https://imgur.com/a/XH8lhSU  tu zamieszczam foty z NT, z utworzenia filmu a także czas kiedy tam auto trafiło 

Teraz, Szczezuj napisał:

Nick pracownika: knapix
Data zdarzenia: 09.02
Opis zdarzenia: Nagrywałem film i nagle nastąpił wybuch NT 6 razy pod rząd, dlatego postawiłem auto na poboczu i wbiłem awaryjki. Po 6 próbie wracam a auta nagle nie ma 😕 Trafił na policyjny za porzucenie i biedniejszy o 500$ . DODAM że nie było mnie tylko ok. 4min przy aucie. 
Dowody: https://imgur.com/a/XH8lhSU  tu zamieszczam foty z NT, z utworzenia filmu a także czas kiedy tam auto trafiło 

Jeśli nic się z tym nie zrobi to trudno ale moim zdaniem 4min to trochę przegięcie... bo każdemu coś mogło się wydarzyć 

Jest duża szansa, że auto stało obok giełdy sf lecz to ten sam okres czasowy i fura tam stała pare minut 

Witam, jako osoba oskarżona wypowiem się.

Otrzymałem wezwanie od gracza, po przyjechaniu na miejsce zobaczyłem pojazd który był zaparkowany po części w stylu polskim a po części w amerykańskim z włączonymi światłami awaryjnymi. Po sprawdzeniu stanu pojazdu za pomocą suszarki okazało się że jest on w 100% zdatny do jazdy więc nadużywał świateł awaryjnym i został wstawiony na parking policyjny za kwotę 500$ jako pojazd porzucony.

Tutaj dodam jeszcze podpunkt z Kodeksu Ruchu Drogowego który jest w dziale frakcji S.A Police Department.
§4.3 Kierujący ma prawo korzystać ze świateł awaryjnych jedynie w sytuacji, gdy faktycznie takowa miała miejsce. Nieprawidłowe użycie świateł awaryjnych (występuje, gdy stan zarówno silnika, ilość paliwa jak i naładowanie akumulatora pozwalają na kontynuowanie jazdy) może zostać ukarane mandatem, bądź też pojazd może zostać zabrany na parking policyjny.

SS z chwili zdarzenia:mta-screen_2023-02-09_15-32-31.thumb.png.44576151fadd7ff6e90e8344198991cd.png

Witam, zaczynając od początku, pojazd nadużywał świateł awaryjnych, ponieważ był w dobrym stanie technicznym oraz miał 100% akumulatora, i mógł on dalej się poruszać. Tak jak wyżej pracownik frakcji wspomniał.

§4.3 Kierujący ma prawo korzystać ze świateł awaryjnych jedynie w sytuacji, gdy faktycznie takowa miała miejsce. Nieprawidłowe użycie świateł awaryjnych (występuje, gdy stan zarówno silnika, ilość paliwa jak i naładowanie akumulatora pozwalają na kontynuowanie jazdy) może zostać ukarane mandatem, bądź też pojazd może zostać zabrany na parking policyjny.

Pojazd został odholowany prawidłowo. Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.