Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na HassaN.td - lemonlambo.at

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: HassaN.td
Data zdarzenia: 6 luty 2023
Opis zdarzenia: Gracz cofał dość spory kawałek i w taki sposób ze nie wiedziałem w które miejsce jedzie, gdy ustawiłem się w kolejce a on dojechał za mnie zaczęło się wmawianie mi że się przed niego wepchałem, po czym uznał ze zablokuje mi blip pojazdem frakcyjnym.
Dowody: https://imgur.com/a/hvJ4emH

A więc tak jechałem z graczem na mechanika szkoda że nagrałeś urywek jak już się wepchałeś napisałem na ciebie reporta ale Koseryk nic nie zrobił dlatego że nie miałem dowodów dodam jeszcze że przeklinałeś na VC przy Koseryku ale miał off  jeśli cie to uraziło aż tak że zablokowałem cię na mech to bardzo przepraszam 😉 A pozatym odjechałem  ci z Blipa bo dokładnie nie widziałem blipa cofając do tyłu .

Gdy cofałem do tyłu był odstęp od lawety a blipem zjechałeś z mecha obok tam gdzie ja czekałem wtedy wjechałeś pomiędzy lawetę a mecha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.