Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Emciok

Cz4rNyXp0mPa

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  siemaPL
Nick oskarżonego: @Emciok
Powód skargi: Stronniczość z strony administratora brak kompetencji do reprezentowania serwera na randze Administrator.
Data zdarzenia: 03.02.2022 około godziny 00:00
Dowody: 

Spoiler

8nanFGJ.png

DD8LO34.png

Opis sytuacji: Dostarczyłem dowody w postaci ss na gracza który wykonał na mnie dm pojazdem. Administrator stwierdził iż gracz nie zostanie ukarany dlatego iż że nie posiadam nagrania + że otrzymał on informacje że biegałem po środku drogi XD Twierdze że administrator okazał swoją stronniczość w tej sytuacji i nie przedstawił mi chociażby ani jednego dowodu o który prosiłem, który by potwierdzał jego wersję dalej podtrzymując "że on otrzymał informację że biegałem po środku ulicy " XD 

Hejka, 

Zacznijmy od stronniczości, nie wiem gdzie ją okazałem? Nie jestem po prostu typem administratora który kara za byle co, nie tylko tego gracza, którego swoją drogą nie znam, a każdego innego również.

Wymagałeś ode mnie kary zabrania prawa jazdy, nie czuł bym się dobrze gdyby ten gracz (którego swoją drogą późniejszą chwile specowałem przed twoimi "dowodami") otrzymał ode mnie zakaz prowadzenia pojazdów za same te screeny, które również mogą sugerować samo uderzenie pojazdu w twoją postać. 

W przypadku dużych prędkości pojazdu wystarczy czasami jedno uderzenie w losowego przechodnia by go zabić, dlatego też po tylko tych screenach wymagałem od Ciebie dodatkowych dowodów w postaci nagrania z sytuacji. 

Dodatkowo w okresie tej sytuacji dostałeś warna od supportera (który z kolei przy podjęciu przeze mnie reporta na ciebie o tym mnie poinformował) o treści "nie biegaj srodkiem drogi" co mogło mi również sugerować twoje celowe wrabianie graczy.

Tyle ode mnie, nie wydaje mi się że mam coś jeszcze do dodania. Miłej i spokojnej nocy.

Cytat

Wymagałeś ode mnie kary zabrania prawa jazdy, nie czuł bym się dobrze gdyby ten gracz (którego swoją drogą późniejszą chwile specowałem przed twoimi "dowodami") otrzymał ode mnie zakaz prowadzenia pojazdów za same te screeny, które również mogą sugerować samo uderzenie pojazdu w twoją postać. 

Ale te ss nic nie sugerują tylko stwierdzają fakt jaki był że stał na mnie specjalnie pojazdem.

Cytat

W przypadku dużych prędkości pojazdu wystarczy czasami jedno uderzenie w losowego przechodnia by go zabić

Ok? Nikt nie pytał ale każdy potrzebował 

Cytat

Nie jestem po prostu typem administratora który kara za byle

Aha czyli DM pojazdem na innych to jest dla Ciebie byle co XD

Cytat

Dodatkowo w okresie tej sytuacji dostałeś warna od supportera (który z kolei przy podjęciu przeze mnie reporta na ciebie o tym mnie poinformował) o treści "nie biegaj srodkiem drogi" co mogło mi również sugerować twoje celowe wrabianie graczy.

Warana dostałem po tym jak mnie zabił XD 

[2023-02-02 23:50:18] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'D:\mta\screenshots\mta-screen_2023-02-02_23-50-18.png'
[2023-02-02 23:50:20] [Output] : (7) Kondiks123: mam tam auto w tych okolicach
[2023-02-02 23:50:21] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'D:\mta\screenshots\mta-screen_2023-02-02_23-50-21.png'
[2023-02-02 23:50:22] [Output] : Gracz MURZYNxPOMPA otrzymał ostrzeżenie od Curry, powód: nie biegaj srodkiem drogi
[2023-02-02 23:50:22] [Output] :  
[2023-02-02 23:50:22] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2023-02-02 23:50:22] [Output] : PowĂłd: nie biegaj srodkiem drogi
[2023-02-02 23:50:22] [Output] : Nadane przez: Curry

67wBVrE.png

Ps. Tobie wszystko coś sugeruje, ja bym poważnie zastanowił się nad sensownym i racjonalnym myśleniem

image.png.10ce2353747f7a9106979eb305dc98aa.png

Wyobraź sobie że nadanie warna polega na wpisaniu komendy, ten screen/twoje logi jeszcze bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu że wbiegłeś pod pojazd celowo, za co dostałeś warna i oczekiwałeś nadania graczowi kary zabrania prawo jazdy.
4 sekundy po akcji otrzymałeś warna

To chyba jedyny sensownie rozpisany przez Ciebie punkt do którego się odniosę, reszta to widzę że humorek się zgadza.

Na tym właśnie polega problem, masz tylko "przekonania" i "domniemania", ale ty jako administrator nie powinieneś ulegać brzydkiemu mechanizmowi projekcji, powiedzmy sobie szczerze, działasz na podstawie dowodów anegdotycznych i, jeszcze raz podkreślę — projekcji (Projekcja (od łac. proicere – "wyrzucać przed siebie") – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć, poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych.), co, jak dla mnie, jest stronniczością, twoje "domniemania" znaczą tyle, co wróżenie z fusów wróżki, być może zamiast administrowaniem serwera, co chyba przerasta twoje skromne możliwości, powinieneś zająć się astrologią i stawianiem ludziom tarota. Gracz mnie zDMował, przy czym muszę zaznaczyć, zabił mnie, po czym postanowiłeś, że wina leży po mojej stronie, ponieważ chwilę wcześniej to ja dostałem warna, a winowacja który mnie zDMował, otrzymał alibi, nie został ukarany, chyba sam przyznasz, że coś tu jest nie tak, prawda?
Uległeś projekcji, podkreślam, projekcji, po czym gracz, który mnie przejechał, widząc że ma parasol ochronny, poczuł się bezkarnie, i ostatecznie tej kary nie dostał, to ja dostałem ostrzeżenie za to, że zostałem zDMowany. Kto normalny celowo DMuje i ZABIJA innego gracza, po czym twierdzi, że ten gracz mu celowo wbiegł pod koła, przecież mógł pojechać dalej i byłoby po sprawie. To tak, jakby ktoś tłumaczył gwałt tym, że osoba zgwałcona ubrała się "skąpo" albo nawet flitrowała z oprawcą.
Chyba sam przyznasz, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, i to, że dostałem ostrzeżenie chwilę wcześniej, nie oznacza, że jestem odpowiedzialny za całe zło na świecie, prawda? Aż chyba taki ograniczony nie jesteś, prawda?  Żeby rozwinąć ukrytą zawartość i sprawdzić mój poziom hp  spojrzeć w lewym dolnym rogu na czas 23:50:18 i na poniższego SSa, który został zrobiony o 23:50:21, i znowu spojrzeć na mój poziom hp, na czas  możesz się posiłkować też mini mapą, na której widać, że pojazd stoi w jednym miejscu XD Specjalnie dla Ciebie zaznaczyłem najważniejsze rzeczy na tym SSie, może po punktach dojdziesz do konkluzji.

Spoiler

7JHu22K.png

8jV5nQn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.