Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dominik_222

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 57539
Login: Limek
Nick oskarżonego: Dominik_222
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki w terminie
Data zdarzenia: 29.01.2023-02.02.2023
Dowody: image.png

Spoiler

nie mam jak mu napisać informacji bo w grze go nie ma, a forum nie otrzymuje wiado

Opis sytuacji: Pożyczyłem graczowi 20 000$ dnia 29.01.2023 , miał do dzisiaj czas oddać pożyczkę +10% czyli 22 000$. Pieniędzy nie mam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.0f5f489d2afc4d6332bbd71f5c06fdf2.png

8 godzin temu, Limek napisał:

Tam pisałem do dnia czyli do pierwszej minuty dzisiejszego dnia, jedynie co to rok mi się pomylił, nie mogę sie przyzwyczaić 😅
@Toya

Nie została ustalona godzina, do której miałby gracz Ci oddać pieniądze dlatego zostawiam to do jutra. 

Gracz nie posiada konta na forum. 

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka nie została spłacona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie pieniędzy, których gracz nie spłacił. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.