Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na behixve

NerVous

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 54709

Login: sebastian.x9x_VC

Nick oskarżonego: behixve

Powód skargi: Usunięcie mnie z lokatora, wywiezienie auta przez sare na pp. 

Data zdarzenia: 01.02.2023

Dowody: Wszystko powinno być w logach

Opis sytuacji: A więc tak, byłem dodany do domku gdzie mogłem sobie postawić auto. Dziś owy gracz usunął mnie z lokatora, po czym zgłosił się po sare aby ci zabrali Bulleta i wywieźli go na pp. Chciałbym dostać zwrot pieniędzy. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Na pv wiadomości nie można napisać. 

Spoiler

Screenshot_2023-02-01-22-55-33-164_com.android.chrome.thumb.jpg.2a72c6c00d855501ed52736f6b2b06e7.jpg

23 godziny temu, Szakal_ napisał:

Czy zawieraliście umowę odnośnie dodania Ciebie na lokatora oraz czy składałeś się na czynsz posiadłości?

Żadnej umowy nie zawieraliśmy, dodał mnie dobrowolnie. Rozumiem, że ma prawo mnie usunąć, ale nie z taką sytuacją, gdzie specjalnie dzwoni po frakcje SARA by wywieźli moje auto na pp.

Na czynsz się nie składałem, ponieważ gracz ani razu nie poprosił mnie o żadną wpłatę lub po prostu opłacenie domku.

W dniu 2.02.2023 o 21:15, Szakal_ napisał:

Prosiłem o opłatę domu 

13 godzin temu, NerVous napisał:

Żadnej umowy nie zawieraliśmy, dodał mnie dobrowolnie. Rozumiem, że ma prawo mnie usunąć, ale nie z taką sytuacją, gdzie specjalnie dzwoni po frakcje SARA by wywieźli moje auto na pp.

Na czynsz się nie składałem, ponieważ gracz ani razu nie poprosił mnie o żadną wpłatę lub po prostu opłacenie domku.

Prosiłem o  opłacenie domu  gracz mi powiedział że jak go dodałem dobrowolnie to nie będzie opłacać 

3 godziny temu, behixve napisał:

Słownie ci mówiłem 

Interesujące, jakoś ani razu nie widziałem, żebyś używał VC.. nie tylko do mnie lecz do innych graczy również. Teraz po prostu chcesz się wymigać, aby nie zwrócić pieniędzy za auto. Czekam na wypowiedź administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.