Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kuti99

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: kuti99
Powód skargi: Celowa próba spowodowania wypadku w celu zniszczenia paczek.
Data zdarzenia: 20.12.2020 14:10
Dowody: https://streamable.com/wfh0of
Opis sytuacji: Taki chory umysłowo gracz utrudnia innym grę bo jak stwierdził ma zabrane prawko i dlatego. Właśnie dzięki takim za przeproszeniem "amebą umysłowym" odechciewa się grać bo on sobie lata i kuca na środku drogi żeby komuś uprzykrzyć grę, bo on już nie ma prawka.

[2020-12-20 14:09:07] [Output] : (225) kuti99: jedz gdzies se wyskocze po drodze 
[2020-12-20 14:09:11] [Output] : (225) kuti99: bo tak prawka nie mam 

[2020-12-20 14:11:16] [Output] : << [225] kuti99: nie masz zepsutych paczek to nie bylo tematu elo

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @kuti99 Zapraszam do wypowiedzi

Nie widzę sensu denerwowania się bo nic nikomu nie zrobiłem   ani nikt we mnie nie wjechal  a jeszcze gorsze jest to ze wyzywasz mnie od "ameby umyslowej" "chory umysłowo " 

Gdybyś miał rozwalona paczkę to bym zapłacił a szkody nikomu nie wyrządziłem na nagraniu ani przed nagraniem  i tak kucalem przez kilka sekund na środku drogi .. dziekuje i pozdrawiam 

Celowo kucałeś pod kurierki żeby spowodować wypadek, nie ma tu zbędnej dyskusji, przez takie właśnie zachowanie jeden zobaczy u drugiego i potem robią cyrk. Takie coś trzeba z góry karać. A to, że nie udało Ci się rozwalić komuś paczki nie zmienia faktu, że robiłeś to celowo, aby właśnie rozwalić komuś te paczki dla jaj.

Nie wiem jakim cudem, ale po południu normalnie działało i co najgorsze teraz nic nie zrobię bo formatowałem komputer... Chyba, że oskarżony będzie przychylny i może znajdzie link w logach który mu wysłałem, ale to raczej niemożliwe. Nie zostaje mi nic innego jak przeprosić za problem. A Ty kuti99 miej nauczkę i więcej tak nie rób bo tym razem Ci się upiekło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.