Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na emploi

nietubek

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  nietubek
Nick oskarżonego: emploi
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary
Data zdarzenia: 30.01 coś ok. 18 może 
Dowody: logi
Opis sytuacji: jechałem sobie z kolega pojazdem w sf i No pisałem z kimś na discordzie na drugim monitorze  i kierowałem „na oślep” a akurat jechało SAPD i w nich wjechałem. Przeprosiłem tego typa i dałem 100$ a ten splakany poszedł do swego pana @emploi który dał mi prawo jazdy MIMO IŻ WIEDZIAŁ ZE PRZEPROSIŁEM GO I WYTŁUMACZYŁEM MU  to powiedział ze zdejmie mi „jak napisze ładna apelacje” napisałem normalna apelacje i odrzucił. Chyba ego top. Pozdrawiam 

Hej, zostałem oskarżony to się wypowiem. 

Zostałeś ukarany zakazem prawa jazdy za swoje czyny, m.in. celowy oraz liczny taran, skoki, monotonne łamanie KRD. Do czasu trwania kary dołożył się filmik który podesłał mi jeden z funkcjonariuszy. W skrócie - kara została nadana z podstawą. Twoją apelację odrzuciłem ponieważ prowokowaleś osobę która nagranie dostarczyła na /pm, głupimi odzywkami za co dostałeś ostrzeżenie. Pamiętaj iż kierując pojazd w miejscach kluczowych, musisz szczególnie uważać, Twoją wymówką było to że miałeś laga oraz że pisałeś z graczem, na nagraniu widać że nie był to lag, celowo w niego wjechałeś i go pchaleś, dodatkowo funkcjonariusz w tamtej chwili prowadził pościg, poprzez Twój taran pościg został zgubiony. 

Nie mam nic więcej do dodania, oczekuje na odpowiedź RCON. 

6 minut temu, emploi napisał:

Hej, zostałem oskarżony to się wypowiem. 

Zostałeś ukarany zakazem prawa jazdy za swoje czyny, m.in. celowy oraz liczny taran, skoki, monotonne łamanie KRD. Do czasu trwania kary dołożył się filmik który podesłał mi jeden z funkcjonariuszy. W skrócie - kara została nadana z podstawą. Twoją apelację odrzuciłem ponieważ prowokowaleś osobę która nagranie dostarczyła na /pm, głupimi odzywkami za co dostałeś ostrzeżenie. Pamiętaj iż kierując pojazd w miejscach kluczowych, musisz szczególnie uważać, Twoją wymówką było to że miałeś laga oraz że pisałeś z graczem, na nagraniu widać że nie był to lag, celowo w niego wjechałeś i go pchaleś, dodatkowo funkcjonariusz w tamtej chwili prowadził pościg, poprzez Twój taran pościg został zgubiony. 

Nie mam nic więcej do dodania, oczekuje na odpowiedź RCON. 

aha to niezle bo normalnie jezdzilem tylko pisalem na drugim monitrze przez co mialem spadek fps bo MTA działało jakby w tle. A prawko to przez to ze twoj lizodup mamizek to ciebie sie splakal mimo ze zaplacilem i o tym wiedziales nie pozdrawiam

a nawet jakby to bylo celowe to naisalem sory i zaplacilem XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.