Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mistaszek55

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15171
Login: FiXioN
Nick oskarżonego: @Mistaszek55
Powód skargi: oszustwo na tune przy zamianie 
Data zdarzenia: Dziś około 11 (nie wiem czy nie jest godzine wstecz bo Laptop z Londynu)
Dowody: 
[2023-01-29 11:07:19] [Output] : (205) Mistaszek55: 2.2 silnik max gz i poserzenie duĹĽe 11kid

[2023-01-29 11:07:23] [Output] : (34) FiXioN: poszerzenie 2?

[2023-01-29 11:07:31] [Output] : (205) Mistaszek55: Ta 

[2023-01-29 11:07:36] [Output] : (34) FiXioN: i duzafela?
[2023-01-29 11:07:38] [Output] : (205) Mistaszek55: ta
[2023-01-29 11:07:41] [Output] : (34) FiXioN: a oki
Opis sytuacji: Wymieniałem z kolegą pojazd primo za Fortune miały być duże fele i poszerzenia 2lvl a nie ma ani tego ani tego. Pisalem o tym graczowi mial wieczorem oddać gotówkę ale znikł i tyle stąd skarga. Na odmiane nie ma opcji bo fortune zostaje u mnie z resztą już zmieniłem tune (zamontowałem dużą felge ale to ja, kupiłem bez a miała być) itd poza tym gracz sprzedał tamto primo. Żądam zwrotu na montaż Dużych felg i poszerzeń 2lvl czyli łącznie 55.5k 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  SS

info.png

Z tego co wynika z logów, pojazd nie posiadał poszerzeń oraz większego rozmiaru felg - dodatkowo, twoje wiadomości na chacie ogłoszeń (/og) mówią jasno:
2023-01-29 12:07:02    Mistaszek55    S/W {Moge wymienic za jakies pojazdy na id} Fortuna 2,2 silnik PB max gz i poszerzenie felg {Duże} 11kid Offy /pm

Również zdziwiłeś się, jak gracz napisał ci, że pojazd nie posiada dużych felg.
W takim wypadku jesteś zobowiązany do zapłaty kwoty rzędu 40.500$ w celu zamontowania przez gracza poszerzeń pierwszego poziomu na przedniej oraz tylniej osi oraz zamontowania dużych felg.
Ile potrzebujesz czasu na zapłatę graczu kwoty wspomnianej wyżej?

Gracz nie wykazuje chęci do oddania gotówki, na forum bywa a na skargę nie odpowiada, nie wiem albo dajcie już mu bana albo niech splaci to odrazu bo zapewne taka gotówkę ma. Czekam 21dni i o 20dni za długo żeby to dalej się ciągnęło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.