Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

📋 Ankieta odnośnie harmonogramu HappyHours | WOŚP 2023

Zebra

Harmonogram Happy Hours  

799 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy najlepiej włączyć Happy Hours (tydzień 30.01. - 05.02.)

• Poniedziałek, Wtorek, Środa w godzinach 20:00-22:00
      240
    • Poniedziałek, Środa, Piątek w godzinach 20:00 - 22:00
      64
    • Środa, Czwartek, Piątek w godzinach 20:00 - 22:00
      67
    • Piątek, Sobota, Niedziela w godzinach 20:00 - 22:00
      198
    • Poniedziałek, Wtorek, Środa w godzinach 18:00-20:00
      114
    • Poniedziałek, Środa, Piątek w godzinach 18:00-20:00
      58
    • Środa, Czwartek, Piątek w godzinach 18:00-20:00
      64
    • Piątek, Sobota, Niedziela w godzinach 18:00-20:00
      360

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę tutaj, że niezła dyskusja się w niektórych postach rozkręciła, że jedni idą pić w weekend itd. Prawda jest taka, że weekend wydaje się najbardziej opcjonalnym - chociaż tak, wiem... Niektórzy nie mają wolne od pracy, ale w taką niedzielę - raczej większość. Zwłaszcza, że jak ktoś idzie na jakąś nockę od 22-6. Nikomu nie da się dogodzić. Taka prawda, heh. Jedni wolą iść coś porobić, gdzie inni nieco odpocząć w domu po pracy.

1 godzinę temu, Dimeo napisał:

Widzę tutaj, że niezła dyskusja się w niektórych postach rozkręciła, że jedni idą pić w weekend itd. Prawda jest taka, że weekend wydaje się najbardziej opcjonalnym - chociaż tak, wiem... Niektórzy nie mają wolne od pracy, ale w taką niedzielę - raczej większość. Zwłaszcza, że jak ktoś idzie na jakąś nockę od 22-6. Nikomu nie da się dogodzić. Taka prawda, heh. Jedni wolą iść coś porobić, gdzie inni nieco odpocząć w domu po pracy.

Dokładnie nikomu nie da się dogodzić, dlatego tym razem powinno być w tygodniu ;) Tym razem powinno być coś dla osób które w weekendy za każdym razem nie mogą być. PS. To że jest Niedziela, nie oznacza że każdy ma wolne. 

Mam w 4 literach wasz weekend. W tygodniu najlepiej, bo w weekend nie mam zamiaru poświęcać tego czasu przed ekranem. Nie każdy pije i chce się upić w ten wasz weekend, bo poza tym istnieje WIELE innych rzeczy do robienia niż siedzenie na tym pastwisku cj'ów. Pominę już temat tego, że większość na tym serwerze swoim zachowaniem nie zasługuje na nic.

W tej wypowiedzi nie obraziłem ani serwera, ani administracji tak jak i normalnej społeczności tego serwera. Miłego.

Może by była opcja żeby dogodzić grupie graczy tygodniowych jak i również weekendowych by była tylko nie wiem czy to by miało sens. Krótko mówiąc jeśli jest 6h HH mogłoby to wyglądać w ten sposób że 3h byłyby rozłożone w tygodniu, a kolejne 3h na weekend. Wtedy każda grupa graczy miałaby szanse żeby skorzystać z HH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.