Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <Nastel>

Pronciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

UID: <T41383
Login: <igorekkk
Nick oskarżonego: <Nastel
Powód skargi: <oszustwo na samochodzie 
Data zdarzenia: <dziś okolo 10 
Dowody: <image.thumb.png.ef4fcf95a87a46e0e1183bc1f4fe44f3.png
Opis sytuacji: <tego clovera sprzedal mi za 70k warty jest okolo 40k do tego powiedzial ze jest 9ns a nie jest 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <image.png

To tak zacznijmy od tego że pisałem jest 9ns jako wagon. 
Idąc dalej kupiłeś auto na własne ryzyko i wcale nie jest ono warte 40k jak piszesz w poście (tunning na moment sprzedazy lampa i gz)
i kończąc temat dalej nie widzę tu żebym w jakikolwiek sposób cię oszukał ponieważ w żaden sposób nie skłamałem przy sprzedaży samochodu + z tego co pamiętam sam do mnie napisałeś z propozycją chyba coś koło 65k

a i tak po za tematem skargi to chyba nie ładną taktyką jest szantażowanie kogoś przez pół dnia że napisze się skargę jak się nie odmieni

Licząc lampę 20.000$ gwintowane zawieszenie 15.000$ oraz cene clovera czyli 17.000$ wychodzi 52.000$, przyglądając sie w logach sam zaproponowałeś cene 65.000$ więc ewentualna "strata" leży po twojej stronie. Co do tego że clover nie jest 9 ns, to również jest to nie prawda. Wpisując fraze w wyszukiwarke pojazdów "Clover wagon" normalnie pokaże ci który ns jest pojazd. Po wyjaśnieniu uważam skargę za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.