Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na LoganHyHy - oskarżony przez ThePatryk

ThePatryk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: LoganHyHy
Data zdarzenia: 28.01.2023
Opis zdarzenia: Pojazd miał zostać przewieziony na przechowalnie z bazy organizacji, własciciel bazy org. powiedział do pracownika SARA że pojazd (Sultan widoczny poniżej) miał zostać przewieziony na przecho, lecz został on przewieziony na Parking Policyjny. Własciciel bazy org to @Exy.cj.
Dowody: 
image.png.1ab5b0602bc0283b1996101c7ce449d3.png

14 minut temu, ThePatryk napisał:

Nick pracownika: LoganHyHy
Data zdarzenia: 28.01.2023
Opis zdarzenia: Pojazd miał zostać przewieziony na przechowalnie z bazy organizacji, własciciel bazy org. powiedział do pracownika SARA że pojazd (Sultan widoczny poniżej) miał zostać przewieziony na przecho, lecz został on przewieziony na Parking Policyjny. Własciciel bazy org to @Exy.cj.
Dowody: 
image.png.1ab5b0602bc0283b1996101c7ce449d3.png

Transport pojazdu w miejsce docelowe - 500$

Pozdrawiam. A groźby że dostanę lotę mogliście zostawić dla siebie

(328) Nikson.cj: ok to mnasz lote dzis elo kidosie

Z logów wynika, iż nasz pracownik popełnił błąd, informując o transporcie w miejsce docelowe minutę po wstawieniu pojazdu na parking policyjny. 

@ThePatryk prosiłabym Cię jeszcze o dostarczenie dowodów jakie było to zgłoszenie (/112, pisałeś gdzieś do Adepta?), oczywiście o ile takowe posiadasz. 

2 godziny temu, Toya napisał:

Z logów wynika, iż nasz pracownik popełnił błąd, informując o transporcie w miejsce docelowe minutę po wstawieniu pojazdu na parking policyjny. 

@ThePatryk prosiłabym Cię jeszcze o dostarczenie dowodów jakie było to zgłoszenie (/112, pisałeś gdzieś do Adepta?), oczywiście o ile takowe posiadasz. 

Zgłoszenie 112 zostało wysłane przez @Exy.cj. A treścią zgłoszenia było cytuje ,,Potrzebna Laweta" po przyjechaniu na miejsce otrzymałem informację iż sultan powinien być odcholowany.  nie dostałem zadnej informacji że pojazd ma  zostać odcholowany na przechowywanie 

3 minuty temu, LoganHyHy napisał:

Zgłoszenie 112 zostało wysłane przez @Exy.cj. A treścią zgłoszenia było cytuje ,,Potrzebna Laweta" po przyjechaniu na miejsce otrzymałem informację iż sultan powinien być odcholowany.  nie dostałem zadnej informacji że pojazd ma  zostać odcholowany na przechowywanie 

Dodam również iż voicechat w grze mam wyłączony więc każda informacja przekazana przez voicechat nie mogła by być przeze mnie usłyszana 

A transport samochodu na przechowywanie jest przeze mnie uznawany za przewóz pojazdu w miejsce docelowe. 

Odnosząc sie do wypowiedzi Toyi. Powtarzam jak w wypowiedzi wyżej że, nie otrzymałem informacji o tym że, pojazd ma zostać przewieziony na przechowywalnie. Sądzę że skarga jest niesłuszna. 

To moja ostatnia wypowiedź w tym temacie 

13 minut temu, ThePatryk napisał:

Gracz @Exy.cj pisał jedynie do niego w tych sprawach przewozu, myśle że jest gdzies w logach. Ja wbiłem na serwer gdy już pojazd był w PP.

Tak jak mówiłem nie zostala mi przekazana taka informacja.

Siema, z racji iż Toya mi pozwoliła się wypowiedzieć to się wypowiem.

To tak w piątek bodajże wezwałem lawetę, poniewaz znajdował się tam nie chciany prze ze mnie pojazd.

Przyjechałeś na miejsce i z automatu napisałem tobie, abyś zabrał owy pojazd na przechowalnię, nawet przed zabraniem sprawdziłem logi, aby się upewnić dodatkowo -> (pisalem nawet 2 razy, bo nie skupiałeś uwagi na chat jak dobrze pamiętam i po prostu je zabrałeś).

Gdy odjechałeś to pojechałeś w stronę pp i dałeś pojazd za kwotę 300$, nie wiem z jakiego powodu, więc proszę o zwrócenie gotówki temu graczowi, tyle ode mnie i polecam bardziej skupiać się na chacie, pozdro.

Dobra, jeśli chodzi o całą sytuację to tak. 

Nasz Adept popełnił błąd, po przeanalizowaniu i sprawdzeniu logów twierdzę, że ss holowanego pojazdu był o godz. 17:53, exy napisał Ci wiadomość o treści "na przecho tego zloma" o godz. 17:55, później powtórzył wiadomość, a wstawiłeś pojazd na parking policyjny o godz. 17:58. 

Możliwe, że przeoczyłeś te wiadomość dlatego postąpiłeś tak, a nie inaczej. 

@LoganHyHy zwróć graczowi @ThePatryk 300$ i wklej tutaj loga. 

5 minut temu, Toya napisał:

Dobra, jeśli chodzi o całą sytuację to tak. 

Nasz Adept popełnił błąd, po przeanalizowaniu i sprawdzeniu logów twierdzę, że ss holowanego pojazdu był o godz. 17:53, exy napisał Ci wiadomość o treści "na przecho tego zloma" o godz. 17:55, później powtórzył wiadomość, a wstawiłeś pojazd na parking policyjny o godz. 17:58. 

Możliwe, że przeoczyłeś te wiadomość dlatego postąpiłeś tak, a nie inaczej. 

@LoganHyHy zwróć graczowi @ThePatryk 300$ i wklej tutaj loga. 

zapłacone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.