Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Maxer

TWGO

Rekomendowane odpowiedzi

Login: TWGO
Nick oskarżonego: Maxer
Powód skargi: Wydawanie kar za "nic"
Data zdarzenia: 19.12.2020 ; 13:34
Dowody: kara prawka na moim koncie w grze, zgloszona apelacja https://imgur.com/a/k73MezM ; https://projectrpg.pl/topic/6870-prawko-twgo-ukarany-przez-maxer/?tab=comments#comment-49140
Opis sytuacji:  Otrzymałem kare pozbawienia prawo jazdy na 5h. Odebrano mi tym samym chwilowe chęci do grania etc. Otrzymując prawko, nie mogłem nic wytłumaczyć z supporterem, ponieważ Ten sie spierał, że nic to nie zmieni i nie ściągnie mi kary pod żadnym pozorem. Moją karą było "Odwalanie na kurierze" mimo że nic nie zrobiłem. Całość jest przedstawiona w apelacji, lecz napisze tutaj również. chcąc znaleść najlepsze zlecenie pracy, wysiadłem z furgonetki która była w ruchu. uderzyła ona o pojazd - sancheza, który miał zaciągnięty ręczny. Zaraz po tym otrzymalem prawko na 5h za odwalanie. Pojazdy które mają zaciąnięte ręczny, nie otrzymują żadnych obrażeń. Nikt nie odniósł żadnej szkody z "mojej winy" ani nic nie wydarzyło sie, co miałoby podstawy, do nadania mi takiej kary. Próbując wyjaśnić wszystko na PM z Maxerem, ten się upierał ciągle że kary mi nie zdejmie, a moje wyjaśnienia są nic nie warte.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.