Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mercury_MG

napleteq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 62242
Login:Dejsio
Nick oskarżonego: Mercury_MG
Powód skargi: Oszustwo podczas "uberowania"
Data zdarzenia: 26.01.2023
Opis sytuacji: Kiedy  weszłem na server i chcialem isc pracowac podjechal on  poczym wsiadlem  z gosciem jakims kazał zaplacic 100zl

wiec  dałem mu tą stówe i jechalismy poczym nas wywiózł gdzies w sf przyczym dodał "nigdzie was nie podwioze elo biedaki"

Dowody.png.b4d187ff4a4a33452720daf5ad68572d.pnguwwwwww.png.f82bf1a6da1bfa1b3ac46f30c83d9dee.png625267113_MTA_SanAndreas26_01.202313_08_15.thumb.png.d351488ca829fd9c5a9af5b47d837f14.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: wszystkie ss umieszczam tutaj

Według logów, wiadomość dot. przelewu 100$ do gracza Mercury_MG została napisana o godzinie 13:02:37, a twoja wiadomość z miejscem docelowym podróży o godzinie 13:04:08, jest to różnica 1,5 minuty. Nie ma również wiadomości w logach o którą zacytowałeś, więc domyślam się ze była przekazana na VC, ale do tego potrzeba nagrania. Nie jestem w stanie potwierdzić do kogo została zadresowana wiadomość o przelewie na kwote 100$ z 13:02, ale na podstawie logów wychodzi założenie że nie mogła dotyczyć kwoty za przejazd w wybranym przez Ciebie kierunku ponieważ była wcześniej niż twoja.

17 godzin temu, Klocek napisał:

w logach o którą zacytowałeś, więc domyślam się ze była przekazana na VC

Tak na vc ( "uber" nie używał wogole chatu tylko vc)

17 godzin temu, Klocek napisał:

Według logów, wiadomość dot. przelewu 100$ do gracza Mercury_MG została napisana o godzinie 13:02:37, a twoja wiadomość z miejscem docelowym podróży o godzinie 13:04:08, jest to różnica 1,5 minuty.

Jescze wsczesniej mu napisałem na spawnie SF dopiero jak bylismy w drodze mu przelałem. 

@tt_MoneyConfigs On razem zemną był nie wiem czy mu przelał pieniądze czy nie mozecie sie go zapytać o to co wtedy było. 

Pozdrawiam

Tak jak wyżej napisałem, bez nagrania zawierającego rozmowy z czatu voice nie za dużo mogę tutaj zdziałać. Jedyna informacja o przelewie do oskarzonego jest o 13:02, a twoja pierwsza wiadomośc jest 1,5 minuty później, co jak wyżej wspomniałem sugeruje że nie dotyczy ona twojej podróży. Gracz którego oznaczyłeś nie ma tutaj większego wkładu własnego, kwestia przewozu i tak była załatwiana między toba a oskarżonym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.