Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czarna lista

xHamster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Draxen napisał:

Nick:  Draxen

Powód: Otrzymanie kary serwerowej podczas nadzoru w akademii.

Data wpisania: 05.09.2023

Wyjaśnienie: No ja zawinnilem ponieważ dostałem się pod nadzorem i dostałem prawko. Chciałbym wrócić do biznesu ♥️

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 1

Nick: CzajKA

Powód: Odejście podczas akademii

Data wpisania: 10.02.2021

Wyjaśnienie: W tamtym okresie miałem sporo na głowie oraz niezbyt zainteresował mnie ten biznes w ówczesnym czasie. Aktualnie posiadam więcej czasu i chęci, aby móc zaangażować się w życie biznesu. Od wpisania na czarną listę minęło dość czasu mam nadzieje, że moja prośba o zdjęcie z czarnej listy zostanie rozpatrzona pozytywnie.

• WOW! 3

8 godzin temu, CzajKA napisał:

Nick: CzajKA

Powód: Odejście podczas akademii

Data wpisania: 10.02.2021

Wyjaśnienie: W tamtym okresie miałem sporo na głowie oraz niezbyt zainteresował mnie ten biznes w ówczesnym czasie. Aktualnie posiadam więcej czasu i chęci, aby móc zaangażować się w życie biznesu. Od wpisania na czarną listę minęło dość czasu mam nadzieje, że moja prośba o zdjęcie z czarnej listy zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 4

Nick: bartek2013
Powód: odejście podczas akademi
Data wpisania: 10.05.2023
Wyjaśnienie: W tamtym okresie powróciłem na serwer i pare dni po powrocie popsuł mi się komputer co zaprzestało moją grę na serwerze. Tydzień temu wróciłem do gry i chciałbym ponownie spełnić się jako reporter

Nick: shvky
Powód: Niewywiązanie się z warunków powrotu do biznesu
Data wpisania: 1.05.2026
Wyjaśnienie: Zostawiłem zrobienie materiału na ostatni moment i niestety nie zdążyłem tego zrobić przez sytuację w życiu prywatnym, o której @MrBeast wiesz. Chciałbym mieć czystą kartę w biznesie i myśleć o ewentualnym powrocie poprzez rekrutację w przyszłości.

• Super 3
  • Haha 3
  • WOW! 1

W dniu 22.02.2026 o 22:24, Bartek2013 napisał:

Nick: bartek2013
Powód: odejście podczas akademi
Data wpisania: 10.05.2023
Wyjaśnienie: W tamtym okresie powróciłem na serwer i pare dni po powrocie popsuł mi się komputer co zaprzestało moją grę na serwerze. Tydzień temu wróciłem do gry i chciałbym ponownie spełnić się jako reporter

Witam! Na wstępie chciałbym przeprosić za długie oczekiwanie na odpowiedź. Decyzją zarządu Project News zostajesz zdjęty z czarnej listy. Zapraszamy do spróbowania swoich sił w następnej rekrutacji.

• Super 1

W dniu 7.04.2026 o 10:41, Pablo_Escobar napisał:

Nick: Pablo_Escobar
Powód: 
Ujawnienie wewnętrznego czatu biznesowego poza biznesem
Data wpisania: (05.03.2026)
Wyjaśnienie: Nie wiedziałem że tak nie można i przepraszam

Witam! Na wstępie chciałbym przeprosić za długie oczekiwanie na odpowiedź. Decyzją zarządu Project News nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 1

23 godziny temu, shvky napisał:

Nick: shvky
Powód: Niewywiązanie się z warunków powrotu do biznesu
Data wpisania: 1.05.2026
Wyjaśnienie: Zostawiłem zrobienie materiału na ostatni moment i niestety nie zdążyłem tego zrobić przez sytuację w życiu prywatnym, o której @MrBeast wiesz. Chciałbym mieć czystą kartę w biznesie i myśleć o ewentualnym powrocie poprzez rekrutację w przyszłości.

Witam! Decyzją zarządu Project News zostajesz zdjęty z czarnej listy. Zapraszamy do spróbowania swoich sił w następnej rekrutacji!

• Super 1
  • WOW! 1

Nick: Xybez. (Sebix79_Game)
Powód: Napisanie podania do innego biznesu, będąc w biznesie.
Data wpisania: 15.02.2026.
Wyjaśnienie: Na wstępie chciałbym przeprosić zarząd, że doszło do takiego sytuacji, wtedy nie wiedziałem, że tak to może się skończyć i była to głupota. Zrozumiałem już swój błąd i zamierzam go więcej nie powtarzać, piszę ten wniosek aby oczyścić swoją kartę i liczę na wyrozumiałość.

• WOW! 1

W dniu 7.06.2026 o 12:55, Xybez. napisał:

Nick: Xybez. (Sebix79_Game)
Powód: Napisanie podania do innego biznesu, będąc w biznesie.
Data wpisania: 15.02.2026.
Wyjaśnienie: Na wstępie chciałbym przeprosić zarząd, że doszło do takiego sytuacji, wtedy nie wiedziałem, że tak to może się skończyć i była to głupota. Zrozumiałem już swój błąd i zamierzam go więcej nie powtarzać, piszę ten wniosek aby oczyścić swoją kartę i liczę na wyrozumiałość.

Witam! Na wstępie chciałbym przeprosić za długie oczekiwanie na odpowiedź. Decyzją zarządu Project News nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 2
  • Haha 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.