Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Mariuszek.

Fabian2580

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fabian2580
Nick oskarżonego: .Mariuszek.
Powód skargi: Nieadekwatna ocena sytuacji, za duża kara wobec czynu 
Data zdarzenia: 13.01.2022 22:30
Dowody: image.png.93b657fbbb82e1eae821cf09f519fcb3.png
Opis sytuacji: Odniosę się do sytuacji tak. Niestety razem z znajomym zaczeliśmy trochę... odwalać. Po ukaraniu go przesiedliśmy się i postanowiłem sprowokować pościg.  Pare razy im zajechałem drogę, LEKKO uderzyłem aby sprowokować ich. Było to utrudnieniem dla frakcji, niestety na swoje wytłumaczenie mam tylko, że napisałem policjantom, żeby zrobili ze mną pościg. Ja rozumiem 4/5 dni za taki. czyn zapomniałem dodać, jak starałem się o pościg uderzył we mnie parokrotnie inny gracz, też w niego uderzyłem(raz), no i wyzwałem go lekko. Dostałem od razu prawo jazdy. Pominę sprawę gracza którego faworyzowałeś i mu odpuściłeś prawka jak mnie specowałeś, ale żeby dać 14 dni za to jak jeździłem przez te marne niecałe 10 minut to wielka żenująca przesada. 7 dni za to że raz kogoś wyzwałem. Rozumiem jakbym dostawał kary co tydzień. Ale ostatnie prawo jazdy jakie dostałem było w wakacje 11 lipca. A VMUTE nie dostałem nigdy z tego co pamiętam. Twoja wycena mojej sytuacji względem innych jest śmieszna. Mój anonimowy znajomy, robił dym przez godzine, skoki, pare pościgów policyjnych w godzine i dostał 7 dni a jego lista kar jest o wiele bogatsza od mojej. Chcę wiedzieć co tobą kierowało w czasie wyceny sytuacji, gdzie wiadomo, że dłuższy czas nas specowałeś. Jestem codziennym graczem serwera i wszyscy wiedzą, że kary jakie dajesz innym są o wiele za długi. Skargę chcę podsumować tak, że wymiar kary jaki ktoś dostanie od Ciebie zależy głownie od tego jak tą osobę lubisz i od tego jak się w danym momencie czujesz. Sam to doskonale wiesz jak w przeciągu 10 minut dałeś dwie kary. Jedną za krótką, bo lubiłeś daną osobę, a drugą o wiele za długą, bo już niezbyt przepadałeś za tą osobą. Administracja RCON powinna rozważyć słowa które do Ciebie napisałem i przeanalizować okres kar które dawałeś w ostatnim tygodniu 

Witam serdecznie,
otrzymałem na Ciebie reporta dotyczącego odwalania więc zacząłem Ciebie obserwować, od razu mogłem usłyszeć jak rzucasz wyzwiska w kierunku gracza na voice chacie, więc ukarałem Ciebie karą wyciszenia. Użyłeś mocnych obelg w kierunku gracza, więc dlatego od razu zostałeś ukarany wyciszeniem na 7 dni. Następnie mogłem zauważyć jak uderzyłeś paru graczy, po czym zacząłeś jechać za funkcjonariuszami w radiowozie, gdy dojechałeś na odpowiednią odległość zacząłeś ich kilkukrotnie taranować. Przyznaję się do błędu, że zbyt pochopnie nadałem Ci ilość dni kary, dlatego w momencie napisania przez Ciebie apelacji skróciłem Ci karę. W apelacji mogłem odpisać, że ilość dni kary źle nadałem - mój błąd. Przepraszam za te błędy. Nie mam pojęcia o faworyzacji gracza, któremu ,,odpuściłem" - nic takiego sobie nie przypominam. W skardze porównujesz długość kary z długością kary gracza @Handlarz_Rysiek, w porównaniu do Ciebie u tego gracza zauważyłem mniejszą ilość taranów podczas specowania. Nie mam pojęcia, dlaczego zarzucasz mi, iż karzę graczy ze względu, jaki posiadam humor bądź czy daną osobę znam - jest to oszczerstwo w moją stronę, zawsze staram się karać graczy w sposób sprawiedliwy. Życzę miłego dnia/wieczoru.

13 minut temu, Fabian2580 napisał:

Nie mieszaj Ryska w to, on z tym nic nie ma wspólnego.

Napisałem tak ponieważ w skardze zawarłeś

7 godzin temu, Fabian2580 napisał:

Mój anonimowy znajomy, robił dym przez godzine, skoki, pare pościgów policyjnych w godzine i dostał 7 dni a jego lista kar jest o wiele bogatsza od mojej.

A zapewne chodziło o tego gracza, ponieważ wcześniej jak otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów siedziałeś na pasażerze w pojeździe, następnie jak specowałem Ciebie ten gracz również siedział na pasażerze w twoim pojeździe, więc możliwe że do niego porównujesz wymiar kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.