Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bialyja, Pawex26, Krystek.

Tengrg_Powell

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6675
Login: GRYGU
Nick oskarżonego: @bialyja @Pawex26 @Krystek.
Powód skargi: bialyja - Dalsze uprzykrzanie życia mimo wielu warnów a nawet mutów za obrażanie mojej osoby i ciągłe prowokacje, wyzwiska, negowanie mojej organizacji, wyśmiewanie na tle całego serwera i ciągłe prowokowanie. Pawex26 - Prowokacje, wyśmiewanie na tle całego serwera. Krystek - Prowokacje, wyśmiewanie na tle całego serwera. 
Data zdarzenia: 15/01/2023
Dowody: 

Spoiler

[2023-01-14 13:27:16] [Output] : G> bialyja: elo lordg scigamy sie motorami ???

[2023-01-15 13:16:21] [Output] : G> Krystek.: bialyja strzelisz z uszka?
[2023-01-15 13:16:28] [Output] : G> bialyja: no na motocyklu
[2023-01-15 13:16:32] [Output] : G> Pawex26: on nigdy nikogo nei sprzedal
[2023-01-15 13:16:32] [Output] : G> bialyja: jak bede jechal
[2023-01-15 13:16:50] [Output] : G> Krystek.: nie no ty to powinienes miec nick BialyG
[2023-01-15 13:16:53] [Output] : G> Pawex26: kiedy strzelil z uszka na wigillie
[2023-01-15 13:16:56] [Output] : G> Pawex26: matce w leb
[2023-01-15 13:17:12] [Output] : G> bialyja: w o kruca ponoc jest akademia strzelania z uszka
[2023-01-15 13:17:33] [Output] : G> Pawex26: byl taki osobik co strzelal u ucha
[2023-01-15 13:17:37] [Output] : G> Pawex26: jak go o to zapytales
[2023-01-15 13:17:39] [Output] : G> ElwuDzik*oK: kto
[2023-01-15 13:17:46] [Output] : G> ElwuDzik*oK: co wy macie do naszej org
[2023-01-15 13:17:56] [Output] : G> bialyja: bardzo fajna zazdroscimy jej
[2023-01-15 13:18:13] [Output] : G> Krystek.: kolejny lord
[2023-01-15 13:18:35] [Output] : G> Pawex26: >> [288] LORDG: strzelisz z uszka?
[2023-01-15 13:18:39] [Output] : G> ElwuDzik*oK: Krystek o ty od lorda cierpisz
[2023-01-15 13:18:41] [Output] : G> bialyja: XD
[2023-01-15 13:18:52] [Output] : G> Pawex26: i strzelil jak cos
[2023-01-15 13:22:40] [Output] : G> Krystek.: bialyja strzela z ucha nie polecam
[2023-01-15 13:22:51] [Output] : G> Krystek.: caly czas zbiera dowody na kolegow
[2023-01-15 13:23:07] [Output] : G> bialyja: juz mam teczke pelna
[2023-01-15 13:26:06] [Output] : G> Krystek.: zeby ci ktos upadl kolanem na szyje
[2023-01-15 15:10:44] [Output] : G> bialyja: moja reakcja jak ktos z org o kruca cos pisze:
[2023-01-15 15:11:13] [Output] : G> ElwuDzik*oK: bialyja dupa boli bo lepiej od was mamy hahaa
[2023-01-15 15:11:34] [Output] : G> bialyja: no u nas nie ma pomocy z pisaniem skarg i reportow

Opis sytuacji: Gracz bialyja wielokrotnie dostawał warny i muty za wyzwiska w moją stronę i upokarzanie mnie na tle pozostałych graczy, szczególnie na chacie premium. Ponadto, wyśmiewa moje hobby, nawiązując do mnie i zachęca innych graczy do traktowania mnie jako mniejszość.  Co do pozostałej dwójki nie koniecznie ich kojarzę ale mimo to oni "kojarzą mnie" skoro mnie wyśmiewają na tle serwera. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Zostali oznaczeni także skarga na pewno do nich dotrze.

6 minut temu, bialyja napisał:

Po moim mucie przysięgłem nie obrażać twojej persony. Słowa dotrzymałem i nie napisałem żadnego wyzwiska w twoim kierunku. 

Twoje kary były nie tylko za wyzywanie ale i za prowokacje które dalej są, widać po logach i nie gadaj głupot że tak nie robisz.

6 minut temu, bialyja napisał:

Śmieszne to jest twoje zachowanie. Nic Ci nie robię, a ty wyzywałeś mnie od małolatów plułeś na mnie i zachowywałeś się strasznie agresywnie. Piszesz na ludzi skargi o każdą głupotę a ty i twoja organizacja reprezentujecie sobą patologie. Tutaj wstawiam parę przykładów.

https://imgur.com/a/JL5Hsx1

image.thumb.png.9198bd593b6e2c697d8bb33f5db61a0d.png

image.thumb.png.2b6cfae634056e25a96c20dca07420de.png

image.thumb.png.d455b807550b22d4487a227a51d55fdc.png

Nękasz mnie na tle etnicznym, rasowym i jesteś nadzwyczaj wulgarny. Tak jak wcześniej napisałem, nic do ciebie nie mam. Od ostatniej kary nie napisałem na ciebie złego słowa i chciałem się pogodzić. Proponowałem Ci wspólny zlot motocyklistów (dodałeś mnie na tą grupę) żeby zakopać wojenny topór. Nie prowokowałem cię ani razu.

image.png.824f231099a33285965def083c811d7c.png

1) Nie trzeba być wcale zbyt bardzo inteligentnym żeby wiedzieć że to wszystko co piszesz jest ironią i każdy to zauważy.

2) wielokrotnie wchodzisz mi na psychikę wyśmiewając moje hobby czy to straż pożarna czy motocykle

3) w którym momencie aż tak bardzo przegiąłem na przedstawionych przez ciebie "dowodach", szczególnie tym trzecim gdzie po prostu rozmawiam na discordzie ze znajomymi i śmieje się z poczynań @Apulix ?

4) nie możesz na moje oskarżenia dot. prowokacji i nękania odbijać piłeczki zarzucając mi to że to ja robię ci krzywdę, jeśli masz do mnie jakiś żal, napisz skargę na forum. 

5) to że napisałem ci że "motam" na ciebie dowody było zwyczajnie głupim tekstem pod wpływem impulsu bo nikt nie ma psychiki ze stali a już na pewno nie ja.

6) sam siebie skreślasz bo wiesz że twój każdy głupi tekst będzie kolejnym powodem do napisania raportów czy skarg, gdybyś nie robił mi pod górkę i nie próbował wjechać na psychikę nie produkował bym się na forum. Wiem jaką mam "opinie" wśród graczy ale zwyczajnie nie robię nikomu krzywdy, jeśli ktoś próbuje mi zaszkodzić to zwyczajnie korzystam ze swojego przywileju i proszę o wsparcie administracje aby takich sytuacji uniknąć, wiele osób po otrzymaniu głupiego warna odpuszcza i traktuje mnie po prostu jak powietrze, unika i prowadzi dalej rozgrywkę, ty zwyczajnie cały czas mnie ośmieszasz i próbujesz zaszkodzić.

7) nie wiem w którym momencie na tyle Cię skrzywdziłem że cały czas próbujesz mnie zniszczyć, przecież jeszcze trochę czasu wstecz prosiłeś mnie o pojazd na raty i śmigałeś w mojej "nieoficjalnej grupie motocyklowej na serwerze" która próbowała zjednoczyć pasjonatów motocykli i spędzić miło czas. 

To moja ostatnia wypowiedź w tej skardze, czekam na decyzję administracji a skoro ty tak bardzo próbujesz mi wejść na głowę to licz się z tym że na każdą zaczepkę z twojej strony będę reagował korzystając z moich przywilejów i prosił o ukaranie twojej osoby. Zwyczajnie ci nie robię krzywdy i mimo tego że według ciebie i wielu graczy jestem "naczelnym konfidentem" to nim pozostanę, bo bronię tylko swojego dobrego imienia korzystając z przywilejów i tym samym nie łamie żadnego pkt. reguaminu a jeśli już złamię, to również za niego ponoszę konsekwencje. Może gdyby tyle osób nie wyzywało mnie na chacie premium i cała fama dot. mojej osoby by ucichła to i "konfident" by się wyłączył, bo nie biegam próbując na siłę komuś załatwić karę tylko reaguje na zaczepki dot. mojej osoby w taki sposób jak reagować może każdy członek owej społeczności. 

25 minut temu, bialyja napisał:

Proponowałem Ci wspólny zlot motocyklistów (dodałeś mnie na tą grupę) żeby zakopać wojenny topór. Nie prowokowałem cię ani razu.

I widzisz, znowu to robisz! Prawda jest taka że nie będę godził się z kimś takim jak ty, jedynie mogę Cię unikać ale dopóki psujesz mi opinię wśród graczy i prowokujesz, będę na to reagował. Prawda jest taka że na "discordzie" dot. "grupy motocyklowej byłeś od początku jej istnienia a ja zwyczajnie gdy straciłem zajawke na organizowanie zlotów, odpuściłem temat i nie pozbywałem się członków serwera. Kiedy owy discord przestał funkcjonować naglę piszesz na nim rzeczy dot. "organizacji" jakiegoś zlotu a teraz, kiedy wszedłem tam aby porobić screeny wszystkich rzeczy którymi mi na nim ubliżałeś okazuje się że usunąłeś wszystkie wiadomości i zniknąłeś, coś jest nie tak - czyżbyś chciał coś ukryć? Szkoda że nie byłem na tyle "naczelnym" żeby już wcześniej wywalić skargę za to co pisałeś na mój temat wśród innych graczy na owym serwerze discord.

image.png.aaee2a49a09a3df8ea157645a6f1823e.png

Zapomniałeś tylko usunąć jednej, bo zwyczajnie zabrałem wszystkim rangi i nie miałeś dostępu do kanału prywatny-chat, ta wiadomość i daty podkreślają tylko to co powiedziałem, robisz mi celowo na złość, prowokujesz i chcesz ośmieszyć. Więc co? Nadal chciałeś się pogodzić i nie próbujesz od dawna zniszczyć mojej osoby nie tylko na serwerze? 🙂

image.png.e97e588485fde348a54e5636f20a3c0f.png

5 minut temu, bialyja napisał:

2. Nie wiem o jaką straż pożarną Ci chodzi, a z motocykli się nie wyśmiewam. Bardzo lubię ten środek transportu. Sam dodałeś mnie na swoją grupę. Jak się okazało tylko po to żeby się ze mnie naśmiewać. 

7. ,,cały czas próbujesz mnie zniszczyć" nie rozumiem kiedy próbuje cię zniszczyć. Tak jak wcześniej wspomniałem świat nie kręci się wokół ciebie. ,,śmigałeś w mojej "nieoficjalnej grupie motocyklowej na serwerze" która próbowała zjednoczyć pasjonatów motocykli i spędzić miło czas." Bardzo miło skoro byłem przez ciebie obgadywany i zwyzywany.

Jasne, owy discord dalej istnieje i jestem w stanie dać pełen dostęp do niego osobie rozpatrującej skargę, sprawdzi wtedy wiarygodność twoich słów, ponadto są logi usuwania wiadomości których nie da się skasować więc będzie wiadomo że nie mam sobie nic do zarzucenia ani ukrycia. Nigdy cię nie obraziłem i nie zwyzywałem panie ironio. 

5 minut temu, bialyja napisał:

3. To nie są żadne dowody po prostu chciałem pokazać jakim jesteś aniołkiem. Przegięciem jest ciągłe przeklinanie na VC, nazywanie policji psami i obrażanie kobiety.

Ja za te słowa i nagrania poniosłem karę na serwerze w postaci mute, nauczyłem się na błędzie i tego nie robię. Ty mimo kilku mutów, warnów itp za prześladowanie mnie, dalej robisz to samo próbując zabłysnąć na chacie premium a potem masz z tego tytułu kary, każdy jest równy i każdy za swoje przywinienia ponosi odpowiednie konsekwencje.

image.png.851c3388635943791248aa76053b385c.png

image.png.91073618785e9180fea08112b67007a7.png

image.png.ea07d3a146ebfc2f0b4eba63e8aead65.png

image.png.7fac803fc5866e6db94757b6a94b183f.png

To taki dodatek z dnia 26 grudnia, bo sprawa ciągnie Się od wielu tygodni. Potem owy gracz wysyłał tego binda na g co jakiś czas a to wszystko była tylko i wyłącznie twoja zasługa. 

4 minuty temu, bialyja napisał:

Przepraszam, że nie mam teczki na każdego gracza i nie zbieram regularnie dowodów. Aż tak mi się nie nudzi

Przepraszam że nie mam psychiki ze stali i nie odpuszczam twoich prowokacji które ciągną się od wielu miesięcy i proszą o wsparcie administracje, bo mam nadzieję że jeśli nie dajesz mi spokoju sam to może kara nauczy cię tego aby nie robić komuś tego co jest tobie nie miłe 😉 

@EDIT. nie mam zamiaru z tobą już dyskutować, sam siebie w tej skardze wyjaśniłeś. Czekajmy na werdykt 😉

Jako iż zostałem oznaczony to się wypowiem chociaż nie widzę sensu.. Wszystkie rzeczy które pisałem nie były w żadnym stopniu prowokacyjne ani wyśmiewające na tle całego serwera, a że zostały tak odebrane to mogę tylko napisać że jeśli cała sytuacja jest odbierana w taki sposób i nie można pośmieszkować między ziomeczkami z organizacji to więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

Proszę o wycofanie zarzutów na gracza @bialyja oraz @Krystek., będę szczery nie jestem sam święty i mimo tego że mnie to dotyczyło i po części denerwowało/bolało po prostu mnie przeprosili i chcieli neutralnych stosunków. Co do gracza @Pawex26 do tej pory powtarza się jego prowokacja, nawet dzisiaj więc zarzuty dotyczą tylko tego gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.