Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ElwuDzik*oK - oskarżony przez Siekierka

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: ElwuDzik*oK
Data zdarzenia:  15.01.2023
Opis zdarzenia:  Cadet usiłował pierw odholować auto, w którym kierowca przebywał, dopiero gdy uświadomiłem go co on odwala, to zdjął blokadę. Podczas interwencji nie miał włączonych sygnałów świetlnych i dopiero je włączył, gdy zdjął blokadę i odjeżdżał. Dodatkowo zachował zerowy poziom kultury obrażając mnie oraz moją rodzinę. 
Dowody: 

<< [129] ElwuDzik*oK: twoj stary tak cie wola

Spoiler

mta-screen_2023-01-15_19-26-59.png

Po Pierwsze Mój Błąd że nie nagrałem tego jak podjechałem I miałem światła włączone tylko były zbugowane podjezdzajac pod pojazd nie bylo kierowcy po paru min podbiegl siekierka i piszac holuj holuj [2023-01-15 19:25:08] [Output] : (434) Siekierka: bier to za 500 porzucone na pp
[2023-01-15 19:25:10] [Output] : (434) Siekierka: bez pierdolenia.... jak zobaczyl ze to jego kolega to na vc odrazu byla spina nastepnie podszedl wlasciciel  z ktorym zaczalem pisac a siekierka na vc zaczal bk i w koncu cos powiedzial to mu odpisalem na pm nie dam sie jakiemus dzieciakowi obrazac tyle w tym temacie a ze jakis cejot na adeptach co sie ucza chce sie wyzywaz bo go zycie karci nie moja wina 

30 minut temu, ElwuDzik*oK napisał:

jak zobaczyl ze to jego kolega to na vc odrazu byla spina nastepnie podszedl wlasciciel  z ktorym zaczalem pisac a siekierka na vc zaczal bk i w koncu cos powiedzial to mu odpisalem na pm nie dam sie jakiemus dzieciakowi obrazac tyle w tym temacie a ze jakis cejot na adeptach co sie ucza chce sie wyzywaz bo go zycie karci nie moja wina 

Nie ma voda, nie ma dowoda. Możesz już powiedzieć papa frakcji, bo kolejny raz złamałeś paragraf "§6. Każdy pracownik ma obowiązek zachować kulturę na służbie jak i poza nią. ". pzdr 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.