Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Depoox - oskarżony przez DonKretto

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Depoox
Data zdarzenia: 15 stycznia 2023 tak o 9:30
Opis zdarzenia: Auto zostawiłem dosłownie na minute 2 przy budynku na giełdzie aby zobaczyć auto po czym przybiegł pan ademp i zabrał auto na pp jak widać dał pojazd porzucony gdzie był to pojazd źle zaparkowany a nie porzucony xD no co moge dodać jeszcze że chłop 0 rp odegrał a z tego co pamiętam ma obowiazek chyba że jest w miejscu przeludnionym gdzie na giełdzie było max 4 osoby 😛 | dodam jeszcze że auto stało w taki sposób na giełdzie https://imgur.com/pDvvvVN bez kierowcy z 2 minuty
Dowody: https://imgur.com/PjpwjYV

Witam,

Zaczynając od tego, że pisałem do ciebie na początku żebyś przeparkował pojazd (który był sprawny technicznie), ponieważ nie jest to miejsce do parkowania ty mnie zignorowałeś i dalej biegałeś sobie po giełdzie, więc podjąłem decyzję aby auto zabrać na pp i tak zrobiłem. Prawdą jest to, że wstawiłem go jako pojazd porzucony, gdzie powinienem go dać (zgodnie z taryfikatorem) jako pojazd niewystawiony na terenie giełdy za 300$. Od razu oddałem Ci 200$ za mój błąd do którego się przyznaję.  Po trzecie nie miałem obowiązku odgrywać tam rp, gdyż akcji rp nie odgrywamy w miejscach gdzie są miejsca przeludnione takie jak giełda. Nie wiem czy zauważyłeś, ale wciąż ktoś wjeżdżał oraz wyjeżdżał z giełdy co oznacza, że mogłem im przeszkodzić w rozgrywce odgrywając tam rp, czego staram się unikać.

SS (widać jak pojazd był zaparkowany, że były wojne miejsca parkingowe oraz, że oddałem 200$) :

skarga.png

skarga2.png

Bez tytułu.png

Witam, zaczynając od początku, pracownik naszej frakcji napisał do ciebie wiadomość abyś przeparkował pojazd ponieważ, w tym miejscu nie ma parkingu. Ty to zignorowałeś, po czym pracownik zabrał pojazd na parking policyjny. Również dodam że w miejscach takich jak spawn'y oraz giełdy nie wykonujemy akcji RP.

Pojazd został odholowany prawidłowo. Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.