Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na claus_ziomal

BruceLee

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BruceLee
Nick oskarżonego: claus_ziomal
Powód skargi: blokowanie na mechu a na końcu rozjechanie i zabicie 
Data zdarzenia: 18.12.2020
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: widzę pustego mecha wjechałem do środka żeby samochód naprawić bo czym claus blokuje mi mechanika wjeżdżając  bo czym mnie rozjechał i stał na mnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  

unknown.png

6 minut temu, BruceLee napisał:

co do tego miałem w mechu zaparkowane manane o kolorze wiśniowym a na ss widać ze wyjeżdżasz z mechanika po białych paskach które są na ziemi 

Wyjeżdżałem z innego slota w mechaniku i nie wiem, po co piszesz, że masz wiśniową mananę xD

Ja wjechałem pierwszy, ty mi sie wepchnąłeś, po czym napisałeś, że ja się niby wepchnąłem. Po jakimś czasie wkońcu ustąpiłem i pojechałem do slota obok.

Powyżej twojego "na chu się wpychasz" można zauważyć jak pisałem do ciebie abyś wyjechał z mecha.

Przed chwilą, BruceLee napisał:

w takim razie czm nie napisałeś na mnie reporta tylko ja na cb jeszcze dlaczego wcześniej napisałeś że wyjeżdżałeś z innego slota na mechaniku ? 

Wezwałem supporta, ale sie tepnął jak już odpuściłem. Napisałem wyżej, że podczas gdy wpadłeś pod moje koła, wyjeżdżałem z innego slota. Czytaj ze zrozumieniem. Nie mam czasu odpowiadać na twoje nędzne pytania dłużej, czekam na wypowiedź administracji :))

w takim razie pokaż logi na których masz wysłane na mnie reporta  dodatkowo i wyjeżdżałeś z 2 slota na mechu  do dlaczego  wyjechałeś z mechanika z całym rozwalonym samochodem ja jak jadę do mechanika to po to żeby go naprawić . zwyczajnie się wkurzyłeś bo byłem pierwszy i pod wpływem nerwów mnie rozjechałeś . Wszystkie twoje odpowiedzi przeczą sobie i nie mają żadnego sensownego uzasadnienia dodając jeszcze ze jak byś od razu ze mnie zjechał do bym przeżył bo miałem jednak trochę hp a ty jak byś się cofał miałbyś wystarczającą prędkość żeby ze mnie zjechać 

2 godziny temu, BruceLee napisał:

w takim razie pokaż logi na których masz wysłane na mnie reporta  dodatkowo i wyjeżdżałeś z 2 slota na mechu  do dlaczego  wyjechałeś z mechanika z całym rozwalonym samochodem ja jak jadę do mechanika to po to żeby go naprawić . zwyczajnie się wkurzyłeś bo byłem pierwszy i pod wpływem nerwów mnie rozjechałeś . Wszystkie twoje odpowiedzi przeczą sobie i nie mają żadnego sensownego uzasadnienia dodając jeszcze ze jak byś od razu ze mnie zjechał do bym przeżył bo miałem jednak trochę hp a ty jak byś się cofał miałbyś wystarczającą prędkość żeby ze mnie zjechać 

Moje odpowiedzi trzymają się kupy, a ty dowodów nie masz na nic :// Nie muszę nic udowadniać tobie. Czekam no wypowiedź administracji.

ja wysłałem dowód jak mnie rozjechałeś ty nie możesz udowodnić że tak nie było zresztą twoje odpowiedzi są chaotyczne i to się od razu oczy wrzuca. nie mówiąc o tym że twoje odpowiedzi przeczą na przykład pojechałeś na drugi warsztat cofałeś z niego i piszesz że mam wyjechać dodatkowo wyjeżdżałeś z 2 warsztatu i zapomniałeś silnika naprawić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.