Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na frakcję SAPD

jan.usz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: jan.usz

Nick: jan.usz

Serial: 034D77A20ECEB66FBC35F5067BE8B8B2

Data zdarzenia: 10.1.2023

Opis sytuacji: Miałem pościg z kolegą, w którym ja kierowałem spowodowany jechaniem po chodniku. Podczas pościgu niechcący wjechałem w kogoś na autostradzie, co spowodowało krytyczne uszkodzenia silnika. Postanowiłem uciekać na nogach, ale nie udało mi się, za to koledze się udało. Zostałem skuty i wsadzony do radiowozu. Dyskutowałem z policjantem o niesprawiedliwie wymierzonej karze, ponieważ zarzucono mi złamanie zasad roleplay gdzie tych zasad nie łamałem oraz wykonywanie jakiś manewrów nieprawidłowych wyprzedzania gdzie ulice były puste. Argumentem policjanta była sentencja słów "było nie uciekać", co jest dla mnie bardzo żałosnym argumentem. Dodatkowo pościg, który odbyłem chyba jakąś godzine wcześniej przebiegł bardzo podobnie, bo korzystaliśmy z tych samych ścieżek ucieczki i dostałem 30 minut kary więzienia, a teraz nagle wzięły się z powietrza 72 minuty. Mogę też dodać, że supporterka nadała poprzednią 30 minutową karę więzienia.

Świadkowie: teksu

Dowody: nie ma co najwyzej logi serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.