Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Calvin

Richard_SoN^nvd

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Richard_SoN
Nick pracownika: Calvin
Powód: Wykonywanie czynności związanych z pracą we frakcji na wysokim poziomie, zaangażowanie w RP, pozytywne doznania po kursie
Dowody: mam daleko do jeziora ale mogę wstawić screeny (https://imgur.com/a/Z4r60NN)
Opis sytuacji: Miałem ciężki dzień... natłok spraw, które w większości okazały się niepowodzeniem... jedną z nich była utrata 6tego dnia w zadaniu dziennym tuż przed 0:00. Załamany wezwałem taksówkę, ku mojemu zdziwieniu dotarła do mnie wręcz błyskawicznie, co na chwilę pomogło mi zapomnieć o kumulacji porażek. Pracownik wykonywał wtedy kurs z Bayside do Ocean Docks. W drodze, nawiązaliśmy wspólny dialog, słowa wypowiedziane przez pracownika sprawiły, że spojrzałem na całokształt dnia z innej strony, mój smutek przeobraziłem w siłę do działania, w motywację, którą - jak sądziłem - straciłem. Niestety nie udało mi się wszystkiego uchwycić na screenach. Kierowca wykonał polecenie kursu "turystycznego" (ja to tak nazwałem) przez San Fierro poprawnie. Zaangażował się w rozmowę, oraz lekkie RP. Wykonał swoją pracę profesjonalnie, bezkolizyjnie, odpisując mi z zachowaniem bezpieczeństwa na drodze. Przestrzegał KRD, oraz był nad wyraz uprzejmy. Moim zdaniem właśnie takich ludzi potrzebuje frakcja SATC! Pozdrawiam gracza, oraz rozpatrującego pochwałę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.