Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Drwal

NonPlusUltra

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52182
Login: Alman
Nick oskarżonego:   Drwal
Powód skargi:  Sprzedania Windsora na raty 120k teraz i 40k mial oddac do 4.1.23
Data zdarzenia:  29.12.2022 jak dobrze pamietam o 13
Dowody: SS
Opis sytuacji: Gracz do mnie napisal ze chce kupic windosra ale posiada tylko 120k wiec sprzedalem mu na raty napisalem na PM umowe potwierdzil ale nie oddal do tej pory tych 40k 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  pisalem na forum mu wiec gracz poinformowany jeszcze w dodatku odpisal na forum ze nie odda... dlatego sie wnerwilem i wyszedlem z rozmowe na forum wiec nie mam SS ale jednak sam napisal ze go poinformowalem dokladnie tutaj...
image.thumb.png.1fe83b41342fe0b7f6686baf03e21d8a.png

mta-screen_2022-12-29_15-13-06.png

Dodam ze gracz niby zostal okradzony itd... ale szczerze powiedziac...
To jego obowiazek dbac o swoje Konto
To on ma miec takie haslo zeby nikt mu nie mogl wejsc
To jego Konto kupilo auto od demnie na Raty

Wiec ja nie widze powodu czemu ja mam na tym dostac po dupie...

nie spieszy mi sie z ta skarga wazne ze dostane te 40k spowrotem... fajnie jakby sie udalo do konca miesiaca Milego

Gracz obecnie posiada bana za inną sprawe. Obecna skarga zostaje mu dopisana do konta. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.