Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Frapcek

KamiloLZK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KamiloLZK
Nick oskarżonego: Frapcek
Powód skargi: jazda pod prąd,odwalanie,taran
Data zdarzenia:  17.12.2020 okolo godziny 13:30
Dowody: https://imgur.com/a/lOBtdob
Opis sytuacji: No co będe więcej opisywał na filmiku jest wszystko nagrane. Chłop zjechał,staranował, i se odjechał
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [291] Frapcek: informuje o skardze

Przed chwilą, Burrito420 napisał:

Odnosząc się do filmiku to auto i tak całe było zniszczone i nikt na tym nie ucierpiał finansowo (nie licząc frapcka, ale to na niego jest skarga), a w treści jest: "i se odjechał" myślę, że po takim skoku daleko nie zajechał, a ty po prostu odjechałeś nie czekając na niego i nawet się nie upomniałeś o jakąś zapłatę.

Przepraszam, Czy ja miałem mu jeszcze płacić za to? widać ze za szybkie auto nie opanował staranował? tak odjechał se? Tak więc nie wiem oco chodzi 

Przed chwilą, Frapcek napisał:

zobacz nagranie... nie odjechalem nigdzie, mogles podjechać i wyjaśnić sprawe proste

jak widzisz u mnie na nagraniu nie widziałem cie nawet tam, A znając życie w mta byłem pewny że se odjedziesz więc nie było sensu jechać za tobą 

9 minut temu, Frapcek napisał:

Tak szczerze to wpadłem w poślizg z powodu braku zimowych opon, tak się składa że mam nagranie z tego bo mnie wywaliło do góry i poprostu chciałem to nagrać 

nagranie : https://imgur.com/a/Y7hrdYf

proszę bardzo tutaj wyjaśnienie, które jest widoczne na filmu, wszystko wyjaśniłem a ty nadal mnie oskarżasz

2 minuty temu, Frapcek napisał:

proszę bardzo tutaj wyjaśnienie, które jest widoczne na filmu, wszystko wyjaśniłem a ty nadal mnie oskarżasz

oskarżam bo był to tylko i wyłącznie twój błąd ja w niczym nie zawiniłem. Jeżeli miałeś poślizg i staranowałeś to za błąd musisz zapłacić. 

Ale to już zostawiamy dla administratorów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.