Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na palmalooo

Suflecik

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 58195
Login: Suflecik
Nick oskarżonego: palmalooo
Powód skargi: Próba wrzucenia mojego samochodu do wody.
Data zdarzenia: 07.01.2023
Dowody: https://imgur.com/a/hqEgaei
Opis sytuacji: Opuszczając salon spostrzegłem że nie ma mojego autka na zewnątrz po czym zobaczyłem jak ów delikwent przepycha mój pojazd w stronę wody. Biegłem ile tchu, by sprawdzić cóż to za śmieszek wpadł na tak genialnie beznadziejny pomysł. Inny gracz, o nicku "Lazania" prawdopodobnie jego znajomy próbował mi w tym przeszkodzić co widać również na nagraniu. Tyle z mojej strony.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

informacja.png

Po 1 naprawdę Ci się nudzi, że dajesz skargę o taką pierdołę ale są dziwni gracze (60). A po 2 to naucz sie zostawiać auto dobrze na parkingu i zaciągać ręczny, ponieważ sara mogła by je zabrać. To była nauczka aby zaciągać ręczny. A auta nie chciałem wodować „Próba wrzucenia mojego samochodu do wody” . 

Tak zbaczając od tematu , dlaczego ja ucierpiałem w tej sytuacji nie ma momentu na tym filmie gdzie taranuje lb próbuje taranować , moment gdzie omijałem gracza "Suflecik" był spowodowany brakiem kontroli nad pojazdem (na motorach to normalne).Więc nie wiem dlazcego dostałem prawko .......

Niezbyt interesuje mnie jakie były Twoje zamiary, bo w sytuacji gdy widzisz źle zaparkowany samochód możesz śmiało wzywać wyżej przez Ciebie wymienioną frakcję SARA. Czemu tego nie zrobiłeś świadom jej istnienia i obowiązków, jakie na niej spoczywają? Widzę że mamy tu małego chochlika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.